طرح پایلوت جداسازی آب و آب نمک از نفت به وسیله جهاد دانشگاهی

طرح پایلوت جداسازی آب و آب نمک از نفت به وسیله جهاد دانشگاهی

طیبی گفت: یکی از مسائل مهم صنعت نفت، جداسازی آب و آب نمک از نفت است. جهاد دانشگاهی برای حل این مسئله نیز یک پایلوت برای جداسازی طراحی کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی در دیدار  محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که پیش از ظهر امروز در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی با این ایده شکل گرفت که دانشگاه نیاز دارد یک مجموعه در داخل آن باشد که علم تولیدی دانشگاه را به ثروت تبدیل کند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی با این هدف تأسیس شده، اما در ادامه کار از دانشگاه تفکیک شد، گفت: پس از آن، مجبور شدیم در تولید علم نیز مداخله کنیم، اما کار جهاد دانشگاهی روی انجام تحقیقات کاربردی، تبدیل نتایج تحقیقات به فناوری و پیگیری آن برای استفاده در جامعه متمرکز شد. جهاد دانشگاهی در حوزه‌های متعددی ازجمله آموزش، فرهنگ و… فعالیت دارد. ارائه آموزش‌های مهارتی و تأسیس سازمان همیاری اشتغال فارغ‌التحصیلان از جمله فعالیت‌های جهاد دانشگاهی است.

طیبی افزود: یک مجتمع تحقیقاتی، ۳ پارک علم و فناوری، مراکز رشد، راه‌اندازی مرکز افکارسنجی و مرکز گردشگری علمی، راه‌اندازی مراکز آموزشی ازجمله دانشگاه علم و فرهنگ در تهران و دانشگاه علم و هنر در یزد، مرکز اطلاعات علمی، سازمان تجاری‌سازی و فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان، راه‌اندازی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیست و… از دیگر فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در سطح کشور است.

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه این نهاد در سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ در نظر دارد یک مجموعه انقلابی با هویت اسلامی باشد، گفت: یکی از اهداف جهاد دانشگاهی این است که دارای فعالیت‌های شاخص در تمام استان‌های کشور باشد.

طیبی با اشاره به اینکه در جهاد دانشگاهی گروه‌های پژوهشی فعالیت دارند، تصریح کرد: این گروه‌ها تا مرز تولید فناوری پیش رفته و پژوهش را به صورت حرفه‌ای به جامعه ارائه می‌کنند و بعد از مدتی به شرکت تبدیل خواهند شد.

فعالیت‌های پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کاملاً کاربردی است

رئیس جهاددانشگاهی با تأکید بر اینکه فعالیت‌های پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کاملاً کاربردی است، گفت: این فعالیت‌ها براساس نیاز‌های جامعه است که از قبل بررسی و شناسایی شده است. برای مثال جهاد دانشگاهی در سال ۱۳۷۸ به تکنولوژی انتقال برق VC دست یافت و این موضوع باعث شد بتوانیم به تکنولوژی ساخت موتور‌های دور متغیر نیز دست پیدا کنیم که بسیار حائز اهمیت است.

طیبی ادامه داد: یکی از مسائل مهم صنعت نفت، جداسازی آب و آب نمک از نفت است. جهاد دانشگاهی برای حل این مسئله نیز یک پایلوت برای جداسازی طراحی کرده و یک مجموعه بزرگ ساخته است که بسیار مثمر ثمر خواهد بود.

وی تأکید کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مهندسی و علوم، علوم انسانی و اجتماعی، مکانیک (حفاری، دکل‌های حفاری، مته‌های حفاری و بازو‌های بارگیری نفت خام)، شیمی (محیط زیست)، مخابرات، پزشکی (گیاهان دارویی، مسائل بنیادی، بیوتکنولوژی، پژوهشکده گیاهان دارویی)، کشاورزی و منابع طبیعی (اصلاح نژاد دام‌های سبک و سنگین، صنایع غذایی) و… به صورت حرفه‌ای و با توجه به نیاز صنایع فعالیت داشته و دارای توانمندی‌های بالایی است.

رئیس جهاد دانشگاهی در پایان بیان کرد: این نهاد از همکاری با مجموعه‌های بزرگی مانند دانشگاه آزاد اسلامی استقبال می‌کند تا با انجام کار حرفه‌ای و مشخص در تولید فناوری و انجام تحقیقات مشترکی که موردنیاز کشور است، به پیشرفت علمی کشور کمک کند.

منبع:سایت خبر نگاران جوان

28 اردیبهشت 1398

شبکه پژوهشی بوبوک در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی خود از طریق راه های ارتباطی زیر پذیرای نظرات سازنده شما می باشد.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Telegram Channel: https://t.me/bobookir

Instagram:bobook.ir

Email: bobook.team@gmail.com

اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0