گرایش کارآفرینانه: از نظر لامپکین و دس (1996) گرایش کارآفرینانه عبارت است از فرايندها، رویه های، تجارب، موفقیت ها و فعاليتهاي تصميمگيري كه منجر به ورود جديدي یا عرصه ای تازه ميگردد. میلر عنوان می کند: “يك سازمان كارآفرينانه، سازمانی است که در نوآوري خدمات، محصول و بازار درگیر شده، برخي اقدامات مخاطره آميز را به عهده گرفته و اولين سازمانی است كه با نوآوري هاي پيشگام خود را در بازار مطرح کرده و رقبا را تحت فشار قرار میدهد” . کوین و اسلوین (1991) از اصطلاح “حالت کارآفرینانه” و نامن و اسلوین (1993) از “سبک کارآفرینانه” برای توصیف رفتارهای خطرپذیری، رقایت، استقلال، نوآوری و پیشگامی استفاده کردند. صرفنظر از اصطلاحاتی که برای توصیف گرایش کارآفرینانه استفاده شده است، این سازه از نظر مفهومی چند بُعدی بوده و نشان دهندهی تمایل سازمان برای حفظ مزیت رقابتی و رقابت تهاجمی از طریق خطرپذیری و نوآوری در مقابل سایر رقبای تجاری است و صرفنظر از اندازه و نوع سازمان، قابلیت کاربرد در هر سازمان را دارد (به نقل از دهقانی، 1391).
مشخصات
گرایش کارآفرینانه: برای اندازه گیری گرایش کارآفرینانه از مقیاس ساخته شده توسط هاگس و مورگان (2007) استفاده شد این مقیاس دارای 18 عبارت بوده و پنج بُعد گرایش کارآفرینانه شامل خطرپذیری ، نوآوری، پیشگامی، رقابت تهاجمی و استقلال مورد سنجش قرار میدهد. پرسشنامه گرایش کارآفرینانه در پژوهش دهقانی(1391) اعتباریابی شده است.
تعداد صفحات: 9صفحه فایل WORD
تعداد گویه ها: 18گویه
تفکیک ابعاد: دارد
شیوه نمره گذاری: دارد
روایی در مطالعات مختلف داخلی و خارجی: دارد
پایایی در مطالعات مختلف داخلی و خارجی: دارد
تعاریف نظری و عملیاتی: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید