مروری بر مفهوم یادگیری سازمانی: به نظر میرسد واژهی یادگیری سازمانی اولین بار توسط سایرت و مارچ در مطالعه اولیهشان روی جنبههای رفتاری تصمیمگیری سازمانی در سال 1963 به کار رفته است ( داو، 2003). اما برخی براین باورند که توجه محافل دانشگاهی به چگونگی یادگیری سازمانها به دههی 1950 باز میگردد(بایراکتاراوغلو و کوتانیز، 2003).تعدادی از نظریهپردازان، فعالیتهای خود را بر یادگیری سازمانی متمرکز کردند «برای مثال: آرگریس 1977، آرگریس و شون. 1978 و جلینک، 1979» (قربانیزاده، 1387). تا دههی 1980 شرکتهای محدودی به شناخت قدرت بالقوهی آن در افزایش عملکرد، رقابت و موفقیت سازمانی اقدام نمودند. کار گروهی و ارتباطات جامع و گسترده، به عنوان عوامل حیاتی در ایجاد شرکت، پاسخگو و موفق تلقی میشده است.
دو نوع یادگیری سازمانی وجود دارد:1 – یادگیری کاربردی : عبارت است از اکتساب قابلیتهای جدید رفتاری که در درون بینشهای موجود شکل گرفتهاست. در ادبیات مربوط به موضوع از این نوع یادگیری تحت عناوین یادگیری یک حلقهای ،عملیاتی، سطح یک، تکاملی، شکل گیرنده، واکنشی و تدریجی یاد میشود (قربانیزاده، 1387). 2 – یادگیری اکتشافی: این یادگیری زمانی اتفاق میافتد که سازمان قابلیتهای رفتاری را بدست میآورد که متفاوت از بینشهای موجود است. در این نوع یادگیری، سازمان در زمینهی کشف راههای جدید، تنوع، اثر بخشی، انعطافپذیری و نوعآوری، تواناییهایی را به دست میآورد. از یادگیری اکتشافی در ادبیات یادگیری سازمانی تحت عناوین یادگیری دو حلقهای، راهبردی،ساختارشکنی، بیشفعالو بنیادی یاد میشود.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری مفهوم یادگیری سازمانی در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 32 صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید