<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری  یادگیری سازمانی 7</span>
تاریخ انتشار:
26 جولای 2021
دسته بندی:

یادگیری سازمانی: یادگرفتن به معنای تقویت دانایی، به کمک تجربه است که از پیگیری امور به دست می آید.یادگیری به طور مداوم در طی زمان و در مسیر زندگی بدست می آید و کنترل آن تقریبا دشوار است، اما به واسطه ی این یادگیری دانشی پایدار تولید شده و فرد یادگیرنده این توانایی را می یابد که هنگام برخورد با موقعیت های مختلف، رفتاری اثر بخش داشته  باشد (رحیمی و همکاران،1390).  به عبارت دیگر یادگیری عبارت است از هر نوع تغییر رفتار که در نتیجه ی تجربه رخ می دهد (رابینز،2000). در شرایط کنونی، یادگیری تنها مزیت پایدار رقابتی است (بوچ و پروبست2000). بر این اساس سازمان هایی موفق هستند که زودتر و سریعتر و بهتر از رقباء یاد بگیرند(حاجی پور و نظر پور کاشانی،1389). در دنیای متغیر کنونی، یادگیری به معنای شناخت و انطباق با سرعت فزاینده تغییر است. در چنین شرایطی سازمان ها باید همانند افراد سریعتر و بهتر خود را با این محیط متغیر تطبیق دهند، در غیر این صورت شکست می خورند (عباسی و حجازی،1389).

به همین دلیل است که مفهوم سازمان یادگیرنده و یادگیری سازمانی در سالهای اخیر مطرح شده و رشد قابل توجهی داشته است (سبحانی نژاد و همکاران ،1385). مفهوم یادگیری سازمانی به سال 1900 میلادی بر می گردد، هنگامی که فردریک تیلورموضوع انتقال یادگیری به دیگر کارکنان رابرای افزایش بهبود عملکرد سازمان مطرح کرد اما برای اولین بار بارکرت و مارچ در سال 1963 عبارت یادگیری سازمانی را در ادبیات مطرح کردند(جعفری و همکاران1391). باید دانست سازمان ها نیز به عنوان مجموعه ای از افراد و گروههای انسانی در معرض تحولات وسیع و پرشتاب محیطی قرار دارند و به مرور زمان در زمینه ی اقدامات و فعالیتهای خود، آموخته هایی را کسب می کنند. به عبارت دیگر سازمان ها نیز باید مانند افراد دارای توان یادگیری باشند. از این رو موضوع یادگیری سازمانی در کانون توجه تئوری های جدید سازمان و مدیریت قرار دارد (زارعی و همکاران،1391).باب گانژ (1996) یادگیری سازمانی را اکتساب و کاربرد دانش، مهارتها، ارزش ها، عقاید و نگرشهای اثر بخش در جهت نگهداری، رشد و توسعه سازمان تعریف کرده است. پس می توان یادگیری سازمانی را توانایی سازمان به عنوان یک کل در کشف خطاها و اصلاح آن و هم چنین تغییر دانش و ارزش های سازمان به طوری که مهارت های جدید حل مسئله و ظرفیت جدیدی برای کار ایجاد شود، تعریف نمود.

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات:35 صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0