دستهبندی آموزش الکترونیکی
آموزش الکترونیکی را می توان به سه دسته تقسیم کرد:
یادگیری شخصی
در این دسته فرد رشتهی مورد علاقهی خود را انتخاب میکند و در محیط اطراف خود مخصوصاً اینترنت، به دنبال اطلاعات مرتبط با آن میگردد و در آن زمینه تحقیق میکند، سپس سؤالات خود را از اساتید آن رشته به صورت آف لاین میپرسد.
یادگیری جمعی
در این دسته شرایطی برای افراد مهیا میشود تا با یکدیگر و اساتید خود ارتباط برقرار کنند. از جمله این ابزارفرم ، چت و غیره است. در این روش معمولاً زمان شروع و خاتمهی دورهی آموزشی و امتحانات برای همهی آن گروه یکسان است.
کلاس های مجازی
در این دسته، شرایط کاملاً مانند کلاس درس است و حتی در بعضی از موارد در کلاسهای فیزیکی برگزار میشود. در این جا از ویدئو کنفرانس و به جای تخته سیاه از یک ویدئو پروژکتور استفاده میشود. ارتباط ویدئویی از طریق صفحهی نمایشگر و دوربین یا وب کم میباشد و هر کس میتواند از طریق کامپیوتر با استاد ارتباط برقرار کند.وسیع بودن حوزه آموزش باعث ایجاد نهادهای گوناگون آموزشی شده است که این خود زمینهای را برای شکلگیری فعالیتهای یادگیری در حوزههای عمومی و تخصصی فراهم میکند. نیازهای جدید، گستردگی تقاضا، تکامل ابزار، و بویژه ظهور فناوریهای نوین عرصۀ آموزش را دچار تحولات عظیمی کرده است. رویکردهای نوینی در نتیجه این تحولات در عرصه آموزش پدید آمد، که یکی از این رویکردها آموزش از راه دور میباشد.
منبع
سیفی،آتنا(1393)، بررسی میزان برخورداری دانشجویان مراکز آموزش مجازی ایران از مهارتهای یادگیری الکترونیکی، پایان نامه کارشناسی ارشد،علوم تربیتی وبرنامه ریزی درسی،دانشگاه ادبیات وعلوم انسانی بوعلی سینا
از فروشگاه بوبوک دیدن نمایید
دیدگاهی بنویسید