استانداردهای تولید محتوای الکترونیک
رعایت استانداردهای زیر در تولید محتوای الکترونیک ضرورت دارد:
- محتوای الکترونیکی باید مطابق با موارد مورد اشاره در شیوه نامه هوشمندسازی مدارس و به شکل منطقی سازماندهی گردد.
- محتوای آموزشی با عنوان درسی و طول مدت آن متناسب باشد.
- محتوا به حدکافی مطالب راپوشش دهد و هدفهای آموزشی را ارائه کند.
- از ابزارهای مناسب برای تولید محتوا استفاده گردد.
تولید محتوا میتواند توسط معلمان، دانشآموزان، اولیاء، کارکنان ادارات و بخش خصوصی انجام شود. توزیع محتوای الکترونیکی میتواند در بسترهای مختلفی از جمله شبکه و وب، CD و DVD، گوشیهای تلفن همراه و مواردی از این دست صورت پذیرد.
کتاب: با هوشمندسازی مدارس تکنولوژی جای کتاب محوری را میگیرد و معلمان با فناوری جدید مطالب درسی را به خوبی تدریس خواهند کرد.
کلاس:کلاس مانند یک کلاس سنتی است که با استفاده از قابلیتها و ابزارهای فناوری اطلاعات تجهیز شده باشد. در این کلاس حداقل یک ابزار نمایش از جمله تخته تعاملی و یا ویدیو پروژکتور و همچنین یک عدد رایانه وجود دارد. در این کلاس معلم میتواند از محتوی الکترونیکی در دسترس برای ارتقای فرآیند یاددهی یادگیری استفاده کند. چون هدایت کلاس با روشهای مختلف یاددهی – یادگیری میباشد.
مدرسه:با تقویت و پشتیبانی مقوله دانشآموز پژوهشمحور و افزایش ارتباط مؤثّر و چند جانبه بین معلم و شاگرد با مدرسه و مدرسه با جامعه، مدرسه را به کانونی پویا، مشتاق و قوی برای پرورش نیروی انسانی خلّاق و متفکر که قابلیت زندگی در عصر اطلاعات را دارد، تبدیل میکند. در چنین فضایی، دانشآموزان به دنبال کسب نظریهها و پژوهش در آنها و تولید علم هستند و شکلی از اجتماعیشدن را تجربه میکنند. این تجربه میتواند وَرای موقعیّت جغرافیایی و اجتماعی آنها باشد.
منبع
عمادی وفا،مریم(1393)، روشهای مصورسازی گرافیکی در طراحی وب سایت مدارس هوشمند، پایان نامه کارشناسی ارشد،تکنولوژی آموزشی،دانشگاه آزاداسلامی کرمانشاه
از فروشگاه بوبوک دیدن نمایید
دیدگاهی بنویسید