<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری فرسودگی شغلی</span>
تاریخ انتشار:
23 آوریل 2021
آخرین بروز رسانی:
25 آوریل 2021
دسته بندی:

فرسودگي شغلی:   در سال 1990، چرنيس نشانگان فرسودگي شغلي را چنين تعريف كرد: كاهش انگيزه در كار، پاسخ درگيري هاي شديد، عدم رضايت، كناره گيري رواني و خستگي عاطفي. به نظر ماسلاچ و جكسون (1981) فرسودگي شغلي عبارت است از كاهش قدرت سازگاري فرد براثر عوامل فشارزا و نشانگان خستگي جسمي و هيجاني. اين نشانگان منجر به ايجاد خودپنداره منفي در فرد، نگرش منفي نسبت به شغل و فقدان احساس ارتباط با ديگران مي گردد. اين نشانگان ممكن است فرد را به سوي انواع  بيماري هاي رواني و جسماني سوق دهد.

فرسودگي يك حالت از توان افتادن روان ، عاطفي و جسماني است كه به دنبال درگيري طولاني مدت با اموري كه بار عاطفي زيادي را طلب مي كنند ايجاد مي شود. افرادي كه از اين حالت رنج مي برند علائمي مانند از بين رفتن توان جسماني، احساس بي ياوري و احساس نااميدي را از خويش نشان مي دهند. ارزيابي آن ها از خودشان منفي بوده و نگرش آن ها نسبت به كارشان و نسبت به افرادي كه موقع كار با آن ها  سروكار دارند و حتي نسبت به خود زندگي منفي است (کامکاری و عسکریان، 1389).

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات: 28صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0