توانمندسازی روانشناختی: به عقیده توماس و ولتهوس (1990) توانمندسازی روانشناختی، فرآیند افزایش انگیزه درونی انجام وظایف واگذار شده است و در مجموعه ای از ویژگی های شناختی زیر متجلی می شود: معنی داری، حق انتخاب، شایستگی و مؤثر بودن. اصطلاح توانمندسازی در اواسط دهه ی 1970 در آموزش و پرورش مورد بحث قرار گرفت که بر معانی مانند :کنترل بر سرنوشت، افزایش دانش، مشارکت در تصمیم گیری، قادر ساختن دیگران، فراهم کردن منابع، مسئولیت پذیری، شأن و احترام دلالت می کرد. این معانی توانمندسازی به طور ویژه بر رفاه انسان تمرکز می کنند. بیشترین کمک این ادبیات بر توانمندسازی معلمان و دانش آموزان بوده است.مثلاً دانش آموزان (مخصوصاً دانش آموزان متوسط و آنهایی که ناتوانایی های یادگیری دارند)نقش فعال تری در فرآیند آموزش و پرورش داشته باشند .اصطلاح توانمندسازی متکی بر اصولی است که افراد می توانند بر زندگیشان کنترل بیشتری داشته باشند، اتکایشان را به متخصصان کاهش دهند و به نفع سلامت خودشان عمل کنند(قنبری، 1393).
مشخصات
پروتکل آموزش توانمندسازی روانشناختی: جلسات آموزشی توانمندسازی روانشناختی بر اساس مدل شناختی توماس و ولتهوس در بر گیرنده ی 4 بعد حس معنی داری، حس انتخاب و خود رهبری، حس شایستگی و حس مژثر بودن است؛ که این ابعاد در قالب 8 جلسه ی 60 دقیقه ای به فراگیران اموزش داده می شود.
تعداد صفحات: 16صفحه فایل WORD
معرفی ابزار: دارد
شیوه اجرا: دارد
تعاریف نظری و عملیاتی: دارد
تعداد جلسات به تفکیک: به تفصیل وجود دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید