شادکامی آکسفورد: سازه شادکامی احساسات خوشایند مثل لذت، احساس کیف کردن و احساس شادی است. آرگایل (2001) معتقد است که شادکامی سه بعد دارد: بعد شناختی شادمانی که رضایت از زندگی نام داد، بعد عاطفی شادمانی که احساس خوشی است و بعد سوم شادمانی، نداشتن عواطف منفی و افسردگی و اضطراب است. شادکامی از مهمترین نیازهاي روانی بشر است که تاثیر عمده اي بر شکل گیري شخصیت و سلامت روان دارد. بالندگي، سرزندگي و نشاط رواني انسان به دليل تأثيرقابل ملاحظه اي كه بر تمامي جنبه هاي شخصيتي انسان وچگونگي بروز و ظهور رفتارهاي مختلف او دارد، همواره مورد توجه پژوهشگران بوده است(بداغی، 1393). مارتین سلیگمن(2002) رویکرد “روان شناسی مثبت نگر ” را به جامعه روان شناسی معرفی نمود، حدود دوازده سال می گذرد و در این مدت کوتاه شاهد به وجود آمدن یک مکتب جدید با نظریه ها، پدیده ها و مفاهیم مختلف بوده ایم. اما سلیگمن و همکارانش با استفاده از روش علمی و طبقه بندی مفاهیم توانستند مجموعه کاملی از این کلمات را در یک مکتب جدید فکری با عنوان رویکرد مثبت نگر معرفی نمایند(بداغی، 1393).
مشخصات
پرسشنامه شادکامی آکسفورد: یکی از ابزارهای خودسنجی معروفی است که در اکثر پژوهش های مربوط به شادکامی مورد استفاده قرارگرفته است. این مقیاس دارای 29 ماده است و براساس دیدگاه آرگیل، مارتین و کراسلند درباره احساس شادکامی تهیه شده است.
تعداد صفحات: 9صفحه فایل WORD
تعداد گویه ها: 29گویه
تفکیک ابعاد: ندارد
شیوه نمره گذاری: دارد
روایی در مطالعات مختلف داخلی و خارجی: دارد
پایایی در مطالعات مختلف داخلی و خارجی: دارد
تعاریف نظری و عملیاتی: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
سلام من از طرفداران روانشناسی مثبت گرایم این مقوله می تواند بخش بزرگی از نیاز روحی و روانی مارا متعادل کند که بشریت ازان آسیب های فراوانی دیده است درود فراوان به بانی این رویداد جناب پرفسورسلینگمن