تمایل ترک شغل: درجه اي است که فرد جایگاه کلی شغلی خود را به عنوان کم اهمتترین منبع ارضاي نیازهاي اصلی اش درك کند(دعایی و همکاران، 1389). آگاهی از تمایل به ترک شغل کارکنان از این نظر در سازمان های خدماتی و دولتی مهم تلقی می شود که مدیران با در نظر گرفتن این موضوع تدابیری می اندیشند تا موجبات افزايش توانايي و كارآيي كارکنان، بالا رفتن بازدهي، وجود كاركنان خشنودتر، و مشتاق تر به يادگيري (مجدد حسینجانی،1390)، کاهش جابه جایی و غیبت و افزايش اثربخشی سازمانی در سازمان را فراهم نمایند(نیکومرام-اسحقی،1389). از سوی دیگر مسائلی از قبیل ایجاد هماهنگی بین کارکنان جدید با همکاران و سرپرستان مستقیم آنها، انطباق افراد جدید با گروه کاری و واحد سازمانی مربوطه نیز میتواند بر روحیه ی سایر کارکنان اثر منفی گذاشته و در صورت گسترش نرخ ترک خدمت در سازمان، به بی اعتباری سازمان منجر گردد(فلینت، 2013). دو مولفه در نظر گرفته شده برای تمایل به ترک شغل عبارتند از(مقیمی،1389): احساس کارکردن با سازمان و تصمیم به ترک سازمان.
مشخصات
پرسشنامه تمایل ترک شغل: پرسشنامه ترک شغل توسط مقیمی (1389) طراحی و اعتباریابی شده است، این پرسشنامه شامل 9 گویه بسته پاسخ بر اساس طیف پنج درجه ای لیکرت می باشد، پرسشنامه دو بعد احساس کارکردن با سازمان و تصمیم به ترک سازمان را شامل می شود. این پرسشنامه توسط رئوفی(1393) اعتباریابی شده است.
تعداد صفحات: 8 صفحه فایل WORD
تعداد گویه ها: 9گویه
تفکیک ابعاد: دارد
شیوه نمره گذاری: دارد
روایی در مطالعات مختلف داخلی : دارد
پایایی در مطالعات مختلف داخلی : دارد
تعاریف نظری و عملیاتی: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید