<span itemprop="name">مفهوم ومبانی نظری اختلال افسردگی</span>
تاریخ انتشار:
21 فوریه 2021
دسته بندی:

افسردگي: افرادي كه خلق پايين دارند (افسردگي) با كاهش انرژي و علاقه، احساس گناه، اشكال در تمركز، بي­اشتهايي و افكار مرگ و خودكشي مشخص مي­شوند (ساير علايم و نشانه ها عبارت­اند از تغيير در سطح فعاليت، توانايي­هاي شناختي، تکلم و اعمال نباتي- ايمني مانند خواب، اشتها، فعاليت­هاي جنسي و ساير ريتم­هاي بيولوژيك). اين اختلالات معمولاً هميشه منجر به اختلال در عملكرد شغلي، روابط اجتماعي و بين فردي مي­گردند (سادوک و سادوك، 2003 ترجمه پورافكاري، 1385). مردم موارد افسردگي را از زمان­هاي قديم ثبت كرده­اند. توصيف­هايي از آنچه امروزه اختلالات خلقي مي­خوانيم در بسياري از منابع طبي قديم وجود دارد. داستان عهد عتيق شاه سائول و داستان خودكشي آژاكس درايلياد هومر، هر دو يک سندرم افسردگي را توصيف كرده­اند.

حدود 400 سال قبل از ميلاد، بقراط اصطلاح ماني ملانكولي را براي توصيف اختلالات رواني به كار برد. در حدود سال 30 ميلادي،  سلسوس پزشك رومي در كتابش، ملانكولي را ناشي از صفراي سياه معرفي نمود (از ريشه يوناني Melan (سياه) و Chole (صفرا). همچنين آرتيوس پزشك يوناني در ابتداي قرن اول ميلادي دريافت که ماني و افسردگي كه بعضي اوقات در يك فرد رخ مي­دهند به نظر مي رسد كه از يك اختلال واحد ريشه مي­گيرند. در اوايل قرن نوزدهم فليپ پينل (1801)، گزارش جالبي از افسردگي به رشته تحرير در آورد كه نام امپراطور و پادشاه فرانسه در آن منعكس گرديده بود. همچنين افسردگي از طريق ارائه بعضي از قربانيان مشهورتر به طور آشكار توصيف شده است. آبراهام لينكن در يكي از حمله­هاي عودكننده افسردگي چنين نوشت اگر آنچه من احساس مي­كنم به طور مساويبين تمام انسان­هاي دنيا توزيع مي­شد، هيچ چهره شادي روي زمين وجود نداشت. چرچيل نيز درباره جدال­هايش با آنچه وي “سگ­هاي ديوانه افسردگي” ناميده، صحبت کرده است (آزاد، 1384).

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات:61صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0