<span itemprop="name">مفهوم ومبانی نظری آموزش تجارت</span>
تاریخ انتشار:
25 مارس 2021
دسته بندی:

مروري بر تاريخ سیاست‌گذاری توسعه اقتصادي كشور نشان می‌دهد كه هیچ‌گونه نگرش علمي، درازمدت و مبتني بر حقايق اقتصادي در طول تاريخ تصمیم‌گیری‌های تجاري ايران حاكم نبوده است. بخش صادرات غیرنفتی، تقريباً هميشه جزء پس‌ماند تجارت خارجي را تشكيل داده و به لحاظ تسلط عامل نفت كه نیم‌قرن اخير همواره بيش از 80 درصد عرضه ارز را تأمين كرده تنها به‌طور مقطعي و با سیاست‌گذاری هائي كه بيشتر جنبه شعارگونه دارد موردحمایت قرارگرفته و به دليل نوسان شديد قوانين و مقررات ناظر بر اين حيطه و محيط نه‌چندان امن به لحاظ حقوقي و قانوني، امكان تحول ساختاري پديد نيامده است(اخوی، احمدی،1373: 36).

روابط بازرگاني ايران در طول تاريخ بارها دستخوش تغيير شده و گاه در پرتو حكومت توانمند (صفويه) و امنيت داخلي به اوج خود رسيده و گاه در اثر هرج‌ومرج و جنگ‌های داخلي و خارجي (دوران استيلاي مغول) روبه‌زوال رفته است. از دوران صفويه تا اوايل دوره قاجاريه، صادرات و واردات كشور حالتي تعادلي داشته و در تراز بازرگاني، موازنه مثبت برقرار بوده است تا جائيكه اقتصاد ايران خودكفا و غير وابسته محسوب می‌شد ولي اين سير از اوايل سده نوزدهم و با توسعه توليدات صنعتي در اروپا و ورود تدريجي آن‌ها به ايران و رقابتشان با توليدات داخلي دگرگون شد.

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات: 45صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0