یادگیری سازمانی: یادگیری، ابزاری استراتژیک و در عین حال برای بقا، اثر بخشی و احیای مجدد سازمان در سطوح مختلف می باشد، بطوریکه، یادگیری سازمانی روشی است که سازمان ها را به دانش آشنا ، رویه فعالیت ها را ایجاد، تکمیل و سازماندهی می کند و کارایی سازمان را از طریق بهبود استفاده از مهارت های وسیع نیروی کار افزایش می دهد. ذکر این نکته بسیار مهم است که مرکز ثقل یادگیری سازمانی بر تغییر رفتار و ایجاد دانش است. آنچه در محیط رقابتی کسب و کار امروز نقش سازنده را برای بقای سازمان ایفا می نماید کاملا به ” یادگیری فردی و سازمانی” بستگی دارد. سازمانی موفق می باشد که خصلت های یک سازمان یادگیرنده را در خود می پروراند. سازمان ها، یادگیری را ابزاری می دانند که به کمک آن عملکرد خود را بالا می برند و خود را بهتر با تغییرات محیطی وفق می دهند. تغییرات و چالش های فراوان دنیای کنونی ایجاب می کند که سازمان با قدرت یادگیری و به روز رسانی مناسب شکل بگیرد تا بتواند با تحولات سریع، خود را منطبق کرده و به موقع، به محرک های محیطی پاسخ دهد بطوریکه از نظر علامه و مقدمی (1389)، یادگیری سازمانی یکی از منابع حیاتی برای کسب مزیت رقابتی در مدیریت استراتژیک است.
از طرفی یادگیری سازمانی، تشویق کارکنان به تعامل گسترده با الگوهای تفکر و ایجاد اشتراک مساعی است و کارکنان با به اشتراک گذاردن دانش و انکار و اعمال خودبه منظور ایجاد و افزایش مشارکت در سود کل سازمان، تشویق می شوند. (جاکوباس و لازنبای، 2007.ص:27). یادگیری سازمانی عبارت است از ” فرآیند بهبود اقدامات از طریق دانش و فهم بهتر” می باشد. از نظر آگراول (2010)، یادگیری سازمانی به معنی تست مداوم تجربه و تحول است که تجربه را به دانش قابل دسترسی در کل سازمان در جهت اهداف اصلی سازمانی تبدیل می کند.بنابراین، یادگیری سازمانی شامل مکانیسم ها و فرآیندهایی است که به طور مستمر توانایی های افراد را بالا برده و آنها را در جهت رسیدن به اهداف سازمان آماده می کند (آگراول، 2010.ص:1). برای اندازه گیری یادگیری سازمانی از ابزار متفاوتی استفاده می شود که بنا به موقعیت هر یک از سازمان ها، متفاوت می باشد. در این نوشتار برای شاخص پذیری یادگیری سازمانی از 3 مولفه بهره جسته شده است و عبارت اند از: کسب دانش، انتشار دانش و تفسیر دانش.(حاجی پور و راسی، 1389)
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 26 صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید