هیجان چهره ای جهانی : اختلال سلوک شامل مشکلات در خودکنترلی هیجانها و رفتارها است. این مشکلات، آشکار در رفتار هستند که حقوق دیگران را نقض میکنند و فرد به صورت قابل توجهی با هنجارهای اجتماعی و یا مظاهر قدرت، ستیز میکند. بسیاری از نشانههای رفتاری (مثل پرخاشگری) نتیجهی کنترل ضعیف هیجان خشم در این افراد است. دو زیر نوع از اختلال سلوک، اختلال سلوک با شروع در کودکی یا اختلال سلوک زودآغاز و اختلال سلوک با شروع در نوجوانی یا اختلال سلوک دیرآغاز است. اختلال سلوک زودآغاز، معمولا در پسران دیده میشود. آنان اغلب نسبت به دیگران پرخاشگریهای فیزیکی دارند و ارتباط با همسالان مختل است. ممکن است این افراد، اختلال نافرمانی مقابلهای را در طول اوایل کودکی داشته باشند و این افراد معیارهای کامل اختلال سلوک را قبل از بلوغ نشان میدهند. بسیاری از کودکان در این نوع از اختلال، اختلالهای همبود (اختلال کاستی توجه/بیشفعالی) و دیگر مشکلات رشد عصبی را دارند.
اختلال سلوک زودآغاز نسبت به نوع دیرآغاز، با احتمال بیشتری پایدار خواهد ماند. در مقایسه با گروه زودآغاز، افراد با اختلال سلوک دیرآغاز، رفتارهای پرخاشگرانه کمتری دارند و در آنها گرایش به ارتباطات هنجاری با همسالان بیشتر است (اگرچه آنها اغلب مشکلات رفتاری را در مصاحبت با دیگران نشان میدهند). در این افراد احتمال ادامه رفتارهای مخل در بزرگسالی کمتر است و نسبت مردان به زنان نسبت به گروه زودآغاز متعادل است (انجمن روانپزشکی آمریکا، 2013). مشکلات رفتاری که در اوایل زندگی آشکار میشود، منعکسکننده آسیبهای زیست شناختی برای رفتارهای ضد اجتماعی است (موفیت 2003).اقلیتی از افراد با اختلال سلوک وجود دارند که واجد شرایط برای داشتن هیجانهای موافق اجتماعی محدود هستند. مشخصهای از این گروه، آنهایی هستند که اغلب به عنوان صفات بیرحمانه-بیاحساس در پژوهشها مطرح میشوند. دیگر ویژگیهای شخصیتی مانند جستجوی هیجان، بیباکی و بیتفاوتی نسبت به مجازات، میتواند این گروه را شرح دهد.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 48 صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید