معنويت: از نظرگاه تاريخي و تطبيقي فقط مي توان از كثرت معنويت سخن گفت. معنويت هاي گوناگون و مكاتب معنويت بسياري مي توان يافت كه تعابير فرهنگي خاصي را از آرمان هاي ديني سنت هاي گوناگون نشان مي دهند. از نظر ارسلا گرايشهايي كه امروز بيشتر در معنويت رايج است، بيشتر بر موضوع و بافت «خود» تاكيد دارد و نيز به فهم متين تري از روان شناسي انسان پيوند مي خورد(موسوی،1387: 54).
در حوزه هاي ديني و مذهبي، بسياري از اديان واژه دقيقي براي spirituality ندارند، زبان های اسلامی برای این واژه غربی اصطلاحات گوناگونی دارند، این اصطلاحات دربرگیرنده این معانی است: باطن، حق، عالم معنا، مقام لطف الاهی، مفهوم اخلاقی، جمال، جان و ذکر خدا(عابدی جعفری و رستگار،1386: 118). از نظر ملکیان(1387)، در واقع تقريبا از نيمه دوم قرن نوزدهم در اروپا و در غرب به طور كلي اعم از اروپاي باختر و آمريكا و كانادا بحثي تحت عنوان معنويت مطرح شد.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 47 صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید