رضایت شغلی: مروری بر متون نشان میدهد که رضایت شغلی بهصورت گستردهای در رشتههای متعدد ازجمله پرستاری، تجارت، روانشناسی و جامعهشناسی موردمطالعه قرارگرفته است. مطالعه در مورد رضایت شغلی دارای سابقه طولانی است. اولین کار مهم در زمینه رضایت شغلی پرستاران، بهوسیله ناهم در سال 1940 انجام گرفت. مطالعات بعدی که در دهه 1970 انجام گرفت عمدتا بر روی رشتههای نظری، روانشناسی و مدیریت استوار بودند و اساس کار این مطالعات نظریههای هرزبرگ، مازلوو وروم بود. بعدها در اواخر دهه 1970 و اوایل 1980 پرستاران شروع به ارائه نظریههای مهمی در مورد عوامل پیشگوییکننده رضایت شغلی کردند.
از زمان هرزبرگ (1959) مفهوم رضایت شغلی بهصورت چشمگیری مورد چالش و تجدیدنظر قرارگرفته است. بااینحال به نظر میرسد این مفهوم، مبهم باقیمانده است. تعاریف مرتبط با رضایت شغلی نشان میدهد که این مفهوم، سه سازه مجزا ولی مرتبط باهم را در برمیگیرد که عبارتند از ارزشیابی شغل، باور داشتن شغل و تجربیات عاطفی در مورد شغل. کرانی رضایت شغلی را بهعنوان یک واکنش عاطفی (هیجانی) یک فرد نسبت به شغل خود تعریف میکند. این واکنش عاطفی ناشی از مقایسه پیامدهای واقعی با تمایلات (انتظارات، خواستههای) کارمند می باشد. لوکه بیان میکند رضایت شغلی یک حالت هیجانی مثبت یا خوشایند است که ناشی از ارزیابی شاغل از شغل یا تجربیات شغلی خود هست.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 29 صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید