<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری تناسب با خودپنداره ایده‌آل</span>
تاریخ انتشار:
22 مارس 2022
دسته بندی:

تناسب با خودپنداره ایده‌آل: بخش بزرگی از سلامت روانی و عاطفی فرد بسته به احساسی است که درباره خود دارد. در علم روانشناسی دید و نگرش ذهنی که هر شخص نسبت به ابعاد شخصیتی و عاطفی خود دارد را «خودپنداره» می‌نامند. خودپنداره در واقع، همان تصویر و برداشتی است که تک‌تک انسان‌ها از خود در ذهنشان می‌سازند. برداشت افراد از خودشان تا حد زیادی به وسیله تجارب گذشته‌شان(شکست و موفقیت‌ها) و آنچه دیگران درباره‌شان فکر می‌کنند و از بازخورد عمل دیگران شکل می‌گیرد. اکثر مواقع افراد دید صحیح و شفافی نسبت به خود، توانمندی‌ها و استعدادها و یا حتی فیزیک بدنی‌شان ندارند. شناخت و داشتن دیدگاهی صحیح از خود اهمیت ویژه‌ای دارد. برداشتی که هر شخص از خود دارد بر رفتار و عملکرد وی تأثیر می‌گذارد. و بسیاری از تصمیمات مهم زندگی براساس همین خودپنداره شکل می‌گیرد. انسان‌ها معمولاً همان‌گونه عمل می‌کنند که فکر می‌کنند. اگر افکاری نادرست داشته باشند قادر به تصمیم‌گیری مناسب نخواهند بود. در واقع خودپنداره هر فرد بر احساسی که نسبت به خودش دارد تأثیر فراوان می‌گذارد و این احساس رابطه مستقیم با اعتماد و عزت نفس و رضایت بیشتری برخوردارند و به موفقیت‌های بیشتری دست می‌یابند اینان به خود اطمینان خاطر داشته و بر مبنای توانایی‌هایشان تصمیم‌گیری می‌کنند(حمیدی، 1392، ص54).

همه‌ي افراد به يك ارزشيابي ثابت و استوار و معمولاً عالي از خود، احترام به خود، عزت نفس يا احترام به ديگران تمايل يا نياز دارند خودپنداره را مي‌توان به دو بخش عزت نفس و خودانگاره تقسيم كرد. اگر چه خودپنداره آينه‌اي از واقعيات نيستند ولي به نتايجي كه يك شخص در طول گذشته به دست آورده است و انتظار دارد در آينده به دست بياورد مربوط مي‌شود. خودپنداره‌ي هر شخص وسعت ميدان فعاليت آن شخص را در زندگي تعيين و كنترل مي‌كند. حسن خودپنداري مثبت در سايه‌ي تشويق كارهاي موفقيت‌آميز، ارزش قايل شدن براي فعاليت‌هاي، تحسين‌برانگيز و فرصت خودآزمايي دادن به آن‌ها افزايش مي‌يابد. همچنين رفتار هر فرد ناشي از ادراك او نسبت به خودش است(راجرز 1369، ص 72).تصور از خود می‌تواند به عنوان مجموع تفکرات شخصی و احساسات با منبع‌هایی به شخص به عنوان یک ابزار فکری مورد بررسی قرار گیرد. سازش و توافق درونی اشاره به درجه‌ای دارد که در آن مفهوم از خود واقعی یا ایده‌آل مصرف‌کننده با تصویر نام تجاری منطبق می‌شود.مطابق با تحقیقات قبلی، مطالعه موجود این عقیده را می‌پذیرد که سازش و توافق درونی مربوط به اندازه‌ای است که تصویر نام تجاری با مفهوم از خود ایده‌آل مصرف‌کننده منطبق می‌شوند.

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات:26 صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0