<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری انگیزه آموختن</span>
تاریخ انتشار:
26 فوریه 2022
دسته بندی:

آموختن : دیدگاه سازاگرایی درطی یک دوره ی  ۲۵۰۰ ساله رشد پیداکرده است، به سخنی دیگر، ریشه های فلسفی آن به قرن پنجم پیش از میلاد برمی گردد، هنگامی که سقراط پرسش گرفتن وبرهان پردازی بخردانه را باهم درآمیخت ویک شیوه ی سازمان دار از کشف حقیقت تدوین کرد و اندیشیدن را از سطح سافیست ها فراتر برد. تمرکز سقراط بر رشد راه های بهتر برای دانستن (شناخت) به وسیله شاگردانش به ویژه افلاطون رشد پیدا کرد. افلاطون کسی بود که آکادمی اش را به این منظور بنا کرد که به دیگران کمک کند تا بیاموزندکه چگونه ازپی حقیقت بروند(هنسون والر). ساخت گرایی رویکردی است که به آموختن تأکید می کندکه افراد وقتی دانش و درک خود رابسازند، بهتر می آموزند. درفلسفه تعلیم وتربیت ویلیام جیمز وجان دیویی، اصل سازنده گرایی محورآموزش محسوب می شود. سازاگرایی براین مسئله تأکید دارد که افراد دانش ودرک خود را فعالانه می سازند. دراین دیدگاه آموزشیاران نباید تلاش کنند اطلاعات را به آسانی وارد ذهن آموزندگان کنند، بلکه آنها باید تشویق شوند تا دنیای خود را کشف کنند، درجستجوی دانش باشند، تأمل کنند وبه طور انتقادی فکر کنند.

امروزه روند اصطلاحات آموزشی به طور روزافزونی به سمت آموزش با چشم اندازی سازاگراست و دیگر آموزندگان فراگیرانی منفعل نیستند که اطلاعات مرتبط ونامرتبط را طوطی وار حفظ کنند. سازاگرایی همچنین برهمکاری ، یعنی تلاش مشترک آموزشیار و آموزنده برای دانستن و فهمیدن تأکیددارد(همان). یک آموزشیار با فلسفۀ آموزش سازاگرایی، فرصت هایی را به آموزندگان خواهد داد که بطور معنی داری دانش را ساخته و مواد آموزشی را درک نماید. دررویکرد سازایی گری هدف آموزش کمک به آموزندگان برای ایجاد آموختن و راهبردهای تفکراست.تمرکز برساخت فعالانه ی دانش بوسیله ی فرداست وآموختن از طریق تشویق پژوهش فعالانه تسهیل می شود.  روش اکتشافی هدایت شده براساس نظریه سازایی گری بناشده، که ازفعالیت های آموزنده محوربهره میگیرد وبراساس این دیدگاه لئوویگوتسکی با معرفی منطقه تقریبی رشد،این نکته را خاطرنشان ساخت که آموزندگان به کمک پرسش هاوجهت دهی آموزش دهنده،مفاهیم خودشان را می سازندوخود به درک مطلب می رسند وبه مرورحالت داربستی و حمایت آموزش دهنده کم رنگ میشود.

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات: 21صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0