<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری اضطراب اينترنتي</span>
تاریخ انتشار:
19 فوریه 2022
دسته بندی:

اضطراب اينترنتي: با حضور رايانه­ها و اينترنت و فناوري آن­ها در محيط­هاي علمي و آموزشي و حتي منازل، فضاي کار و پژوهش دگرگون شده­است. اما علي­رغم اين تحول و دگرگوني، دانشجويان، معلمان و حتي متخصصاني وجود دارند که بنابر دلايلي رايانه و قابليت­هاي آن را طرد مي­کنند. بسياري از آن­ها خود را همگام با سرعت پيش­رونده فناوري روز نمي­دانند و از کسب مهارت­هاي لازم به دليل اضطراب و باورهاي منفي و غير­منطقي سرباز مي­زنند. پژوهشگران اين حوزه معتقدند عامل اصلي بازدارنده در کار با رايانه و اينترنت را بايد در اضطراب رايانه و اضطراب اينترنت جستجو کرد. امروزه اينترنت نقش مهمي را در رفتار اطلاع­يابي افراد، خصوصاً دانشجويان بازي مي­كند. كاربراني كه اطلاعات را بر روي اينترنت جست وجو مي­كنند، ممكن است همانند كاربراني كه فقط به جست وجوي اطلاعات در كتابخانه مي­پردازند، رفتار نكنند، زيرا كه تفاوتي در فعاليت­هاي فيزيكي اين دو گروه از كاربران وجود دارد. كاربراني كه اطلاعات را در كتابخانه جست وجو مي‌كنند، معمولاً از مكاني به مكاني ديگر حركت مي­كنند و مي­توانند رسانه اطلاعاتي را لمس كنند و ببينند، اما اين مورد براي كاربران اينترنت وجود ندارد. برخي‌ از دانشجويان‌، اينترنت را محمل‌ امني‌ جهت‌ انجام‌ تحقيق‌ و پژوهش‌ به‌ حساب‌ مي­آورند، اما براي‌ برخي‌ ديگر نشانه­هايي‌ از اضطراب‌ را فراهم‌ مي­آورد كه‌ مي­تواند در استفاده‌ موفقيت‌آميز آن­ها از اينترنت‌ تأثيري سوء بگذارد.

اين‌ اضطراب‌ اوليه‌ در استفاده‌ از رايانه و اينترنت مي‌تواند منشأ ايجاد اضطراب‌ بيشتر براي‌ دانشجويان‌ و منجر به‌ استفاده‌ غيرمفيد از آن‌ شود. اضطراب‌ اينترنتي‌ در بين‌ دانشجويان‌ يك‌ مسئله‌ عادي‌ محسوب‌ مي­گردد و مشخصات‌ اين‌ احساس‌ عبارت‌ است‌ از: داشتن‌ احساس‌ منفي‌، از جمله‌ ترديد، تنش‌، ترس‌ و نابساماني‌ ذهني‌ . بررسي ميزان شيوع اضطراب رايانه و اينترنت نشان مي­دهد که آن را بايد در جوامع جدي گرفت، به عبارت ديگر اضطراب رايانه و اينترنت مسأله نادر و کميابي به­ويژه در ميان دانش­آموزان و دانشجويان نيست، همين­طور پيامدهاي منفي اضطراب رايانه و اينترنت مانند کاهش عملکرد مطلوب افراد در محيط کاري بيانگر آن است که بايد اقدامات جدي براي شناخت و رفع آن در جامعه به عمل آيد. در حالي­که تاريخچه واقعي اضطراب اينترنتي مشخص نيست، اما به نظر مي­رسد از زماني­که افراد از اينترنت براي کارهاي خود استفاده مي­کردند و از زماني­که اينترنت وارد زندگي، کار و درس انسان­ها شد، افراد دچار نوعي از اضطراب شدند که به آن اضطراب اينترنتي گفته مي­شود.

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات:  23 صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0