اضطراب آمار:دانشجویان، آمار را به عنوان بدترین واحد درسی در دانشگاه میدانند (ویبرگ ۲۰۰۹) و یا ‘ذاتاً کسلکننده، بسیار دشوار و همانند آمپولهای ایمنسازی در هنگام کودکی، آن را ادراک میکنند و آن را یک جنبه لازم اما کاملاً ناخوشایند از پیشرفت میدانند (بریجزو همکاران، ۱۹۹۸). دورههای آمار تنها یک تجربه منفی نیستند، بلکه دانشجویان اغلب توسط این اندیشه، به حد مرگ میترسند (براد استریت ۱۹۹۶؛ اونوگبازی و ویلسون، ۲۰۰۳). آنتونی اونوگبازی و ویکی ویلسون (۲۰۰۳) اضطراب آمار را اینگونه توصیف میکنند که: ” به اضطرابی گفته میشود که اگر زمانی دانشجو با آمار (در هر شکل و سطحی) مواجه شود، آن را تجربه کند. این اضطراب لزوماً ناشی از آموزش بد و یا مهارتهای ناکافی نیست (پان و تانگ، ۲۰۰۴)، اما آنها، از دانشجویان برداشتهای نادرستی هم در مورد آمار و هم (فقدان مهارتهای) ریاضیشان، هشدارهایی از سوی همسالانشان و یا داستانهای ترسناک شنیدهاند (بریجز و همکاران، ۱۹۹۸؛ هالسیزرو وولف، ۲۰۰۹؛ اونوگبازی و ویلسون، ۲۰۰۳؛ پان و تانگ، ۲۰۰۴؛ به نقل از اسلوتماکرز، ۲۰۱۴).
بیش از ۸۰ درصد از دانشجویان تحصیلات تکمیلی سطح ناراحتکنندهای از اضطراب آمار را تجربه کردهاند (اونوگبازی و ویلسون، ۲۰۰۳). مطابق با گفتهی اونوگبازی، داروز و رایان (۱۹۹۷) اضطراب آمار دلواپسی و نگرانی ایست و زمانی اتفاق میافتد که افراد در هر شکل و در هر سطحی از آمار، با آن، مواجه میشوند. علاوه بر این اضطراب آمار یک موقعیت خاص و ویژه است تا آنجا که تنها نشانهها در یکزمان خاص و در یک وضعیت خاص، زمانی که یادگیری یا بهکارگیری و استفاده از آمار در یک محیط رسمی ظهور میابد (زیدنر، ۱۹۹۱؛ اونوگبازی و همکاران، ۱۹۹۷). بسیاری از دانشجویان هنگامیکه با ایدههای آماری، مسائل و یا موضوعات، موقعیتهای آموزشی و یا موقعیتهای ارزشیابی مواجه میشوند، سطح بالایی از اضطراب آمار را گرایش دارند؛ تجربه کنند (فینبرگ و هالپرین، ۱۹۷۸؛ زیدنر، ۱۹۹۱؛ اونوگبازی و دالی، ۱۹۹۶). درواقع اضطراب آمار به نظر میرسد شامل یک مجموعه پیچیده از واکنشهای هیجانی که در اشکال خفیف، ممکن است موجب به تنها یک ناراحتی جزئی شود. در اشکال شدید آن به هر حال میتواند موجب پیامدهای منفی، مانند دلهره، ترس، عصبانیت، وحشتزدگی و نگرانی شود (اونوگبازی و همکاران، ۱۹۹۷).
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 44صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید