سبک های یادگیری (ترجیحات یادگیری) عبارت است از راههای مورد پسند فرد برای مطالعه و یادگیری. دانشمندان سبک های یادگیری را به انواع مختلفی تقسیم بندی کرده اند که یک نوع تقسیم بندی بوسیله دیوید کلب (1984، 1985) انجام گرفته است. لی – دیویس (2007) کلب سبک های یادگیری را به چهار دسته سبک های همگرا، واگرا، جذب کننده و انطباق یابنده تقسیم میکند. این دسته بندی براساس یک چرخه چهار مرحله ای به نام چرخه یادگیری تجربهای بنا نهاده شده است.کلب و فرای (1975)، دو بُعد و چهار شیوه یادگیری معرفی کرده اند.
بعد اول شامل دو شیوه یادگیری تجربه عینی در مقابل مفهوم سازی انتزاعی است. بعد دوم شامل شیوه یادگیری آزمایشگری فعال در مقابل مشاهده تأملی است. سبک یادگیری تفکر همگرا از ترکیب دو شیوه با مرحله یادگیری مفهوم سازی انتزاعی و آزمایشگری فعال تشکیل میشود. کسانی که این سبک یادگیری را ترجیح میدهند در استفاده عملی از نظریه ها کارآمدترند و برای یافتن راه حل مسائل متمرکز میشوند و در کارهای تخصصی و تکنولوژی موفق اند. سبک یادگیری واگرا از ترکیب دو شیوه تجربه عینی و مشاهده تأملی تشکیل گردیده است. افرادی که از این سبک استفاده میکنند اندیشه های گوناگونی میتوانند ابراز کنند و از قدرت تخیل قوی برخوردارند و در فعالیت های هنری و امور تفریحی موفق ترند.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات:23صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید