زمینه های همکاری دانشگاه ها و مراکز پژوهشی با دستگاه های اجرایی بیش از پیش فراهم میشود

  1. دکتر منصورغلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در “نشست تعاملی ساختار های پژوهشی و فناوری کشور با شبکه علمی و فناوری نیروی انتظامی” گفت: باید سعی کنیم زمینه های همکاری دانشگاه ها و مراکز پژوهشی با دستگاه های اجرایی را شناسایی و عملیاتی کنیم تا این هم افزایی بیش از پیش فراهم شود.

  2. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست دکتر غلامی با بیان اینکه رویکرد علمی در بخش های مختلف مدیریت کشور به خصوص در بخش کنترل سیستم های نیروی انتظامی باعث خرسندی است، اظهار داشت: دانشگاه ها به معنای عام، بسترهای تربیت نیروی انسانی و توسعه دانش و فناوری هستند و سوابق تحصیل دانشگاهی شما عزیزان بستر مدیریت تان را فراهم آورده است.
    وزیر علوم با اشاره به راه یافتن رویکرد علمی در انجام امور نهادها و سازمان های اجرایی کشور گفت: با تحلیل عملکرد یک ساله نیروی انتظامی که ارائه شد، رویکرد عملکرد علمی در آن به خوبی مشهود است و آثار آن در جامعه مشاهده می شود.
    دکتر غلامی با بیان اینکه یک فاصله ارتباطی بین بخش های دانشگاهی و پژوهشی با دستگاه های اجرایی کشور وجود دارد، اظهار داشت: دانشگاه های ما به دلیل ظرفیت های علمی برتر، توان علمی بسیار بالایی دارند و تجربه نشان داده که پژوهش های مشتری محور که انجام آن به محققان دانشگاهی محول می شود، بسیار دقیق، به موقع و ارزان صورت می گیرد و ما باید در کم کردن این فاصله جهت هم افزایی بیشتر در انجام امور برنامه ریزی کنیم.
    وی افزود: در دستگاه هایی مانند نیروی انتظامی، صنایع دفاع و برخی دیگر از وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی برای انجام امور تحقیقاتی شان به سراغ محققان و استادان دانشگاه آمده اند، بنا بر گفته سازمان های شفارش دهنده، کار با دقت بالایی انجام یافته است.
    دکتر غلامی با بیان اینکه بعضاً دستگاه های اجرایی مراکز پژوهشی دارند، افزود: حضور اعضای هیئت علمی و محققان دانشگاهی در کنار این مراکز باعث هم افزایی بیشتر علمی می شود.
    وزیر علوم با بیان اینکه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور بر اساس وظیفه ذاتی در تربیت نیروی انسانی و حل معضلات کشور فعالیت می کنند، گفت: ماموریت گرا کردن دانشگاه ها نیز یکی ار کارهای مهمی است که صورت می پذیرد و این مراکز علمی با توجه به ماموریت خود باید در تحلیل مسائل جامعه شرکت داشته و با ظرفیت های جدید به نوعی بازوی همکار دستگاه های اجرایی باشند.
    دکتر غلامی در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد: دستگاه های اجرایی به محققان دانشگاهی اعتماد بیشتری داشته باشند و سفارش های خود را به مراکز دانشگاهی بدهند زیرا این روش همان دستاوردی را به دنبال خواهد داشت که مورد نظر دستگاه اجرایی سفارش دهنده است.
    در این نشست سردار اشتری، فرمانده کل نیروی انتظامی، سردار هادیان فر، رئیس پلیس فتا، سردار قصری رئیس پژوهشگاه علوم انتظامی و دکتر برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم نیز حضور داشتند.
    در پایان نشست دکتر غلامی و هیئت همراه از نمایشگاه طرح های تحولی پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا بازدید کردند.
    ر.ب ۴۵/ ع.ع ۵۷

  3. منبع:سایت وزارت علوم/تحقیقات و فناوری

  30مهر1397

اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0