جذب نیرو در سازمان شیلات استان تهران

معاون سازمان شیلات ایران گفت: حدود ۱۵۰ نفر در استانهای مرکزی و جنوبی کشور در سازمان شیلات ایران استخدام شده‌اند و بزودی فراخوان جذب نیرو برای استان تهران نیز اعلام می‌شود. حسین عبدالحی معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران امروز در همایش ملی تغذیه آبزیان با غذای زنده اظهار کرد: 480 هزار تن محصولات آبزی‌پروری در کشور تولید می‌شود و مجموعه تولید محصولات شیلاتی در کشور یک میلیون و 200 هزار تن است که سال گذشته 200 هزار تن ماهی گرمابی، 160 هزار تن ماهی قزل‌الا و 32 هزار و 500 تن میگو و 200 میلیون قطعه ماهی زینتی در کشور تولید شده و صادرات خوبی نیز داشته است.

وی افزود: با وجود اینکه محصولات شیلاتی تنها یک درصد کل محصولات کشاورزی کشور را شامل می‌شود اما 10 درصد از صادرات محصولات کشاورزی مربوط به این بخش است که نشان می‌دهد محصولات شیلاتی جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد.

معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران ادامه داد: 86 درصد از محصولات آبزی‌پروری کشور در استانهای ساحلی تولید می‌شود که در شرایط فعلی در حال توسعه آبزی‌پروری در قفس هستیم.

وی افزود: در بحث ماهی قزل‌آلا بیماری VHF خسارت سنگینی به کشور وارد کرد که نیازمند کنترل و مدیریت بیماری به عنوان یک راهکار اصلی هستیم.

عبدالحی اظهار کرد: در بخش تولید میگو نیاز به رویکرد جدیدی وجود دارد تا بیماری آن کنترل شود و توسعه در این بخش باید مانند دنیا باشد و ما نیز به دنبال تولید متراکم و کنترل شده هستیم و بخش خصوصی را برای انجام این کار تشویق می‌کنیم.

معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران یادآور شد: 11 هزار هکتار سطح زیر کشت میگو در کشور است و در برنامه ششم توسعه برنامه‌ریزی شده است که تولید این محصول به 60 هزار تن برسد اما ما انتظار داریم که میزان تولید از این رقم نیز بیشتر باشد.

وی با بیان اینکه در تولید میگو استفاده از غذای زنده مورد اهمیت است گفت: افزایش نرخ دلار می‌تواند به روند مثبتی برای توسعه تولید و صادرات این محصول داشته باشد.

عبدالحی با بیان اینکه یکی از سیاستهای سازمان شیلات ایران توسعه ماهیان خاوریاری در شمال کشور است گفت: این نوع ماهی هم اکنون توسط بخش خصوصی و دولتی در اوزان یک تا 100 کیلوگرم تولید می‌شود.

معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه در بخش تولید ماهیان گرم‌ابی نیازمند تغییر رویکرد هستیم گفت: همکاران ما در دانشگاه‌ها می‌توانند این موضوع را مورد بررسی قرار دهند و دانشجویان روی این موضوعات کار کنند.

وی گفت: تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلان این بخش (150 نفر) برای استانهای مرکزی و جنوبی کشور جذب شده‌اند و بزودی توسط سازمان سنجش شرایط استخدام در استان تهران نیز اعلام می‌شود.

عبدالحی در پایان گفت: دانشگاه‌ها می‌توانند سیاست‌های دولت و سازمان شیلات را محقق کنند که ما مهمترین موضوعی که در دستور کار داریم افزایش بهره‌وری در آب است که برای این مهم گروه‌هایی را نیز برای آموزش به سایر کشورها اعزام کرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری تسنیم
اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0