<span itemprop="name">مفهوم ومبانی نظری پیشرفت تحصیلی2</span>
تاریخ انتشار:
25 مارس 2021
دسته بندی:

باورهای شایستگی و پیشرفت تحصیلی: ادراک لیاقت و شایستگی یکی از سازه های مهم و اساسی در مدل انگیزش لیاقت هارتر می باشد. انگیزش لیاقت برای برخورد موثر با محیط لازم است و به عنوان یک ویژگی درونی جهان شمول در نظر گرفته می شود. این سازه ابتدا توسط وایت (1959) مطرح شد که معتقد بود انگیزش لیاقت و شایستگی، فرد را در جهت عملکردهای با کفایت  سوق داده و احساس کارآمدی و لذت ذاتی را افزایش می دهد. هارتر بیان می کند که سازه هایی از قبیل ادراک لیاقت، عزت نفس و ادراک کنترل، پیامدها و میانجی های مهمی در سوگیری انگیزشی محسوب می شوند.

وی همچنین معتقد است که رشد ادراک لیاقت از تجربیات اولیه کودکان در ارتباط با دنیای اجتماعی و جسمانی آغاز می شود. از نظر هارتر کودکانی که از والدین، همسالان و معلمان خود بازخورد می گیرند، ادراک لیاقت مثبت یا منفی در آنها بوجود می آید.همچنان که از تحقیقات هارتر پیداست، در تحقیقات جدید، اجزای مختلف مفهوم خود به صورت مستقل تحت عنوان لیاقت یا شایستگی مورد ارزیابی قرار گرفته است.

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات: 26 صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0