گروه درماني REBT با كودكان و نوجوانان: انسانها آفريده هاي اجتماعي هستند و از لحظه تولد به عنوان اعضاي گروه در حال كار هستند. آنها تمام عمر در گروه ها كار، بازي و زندگي مي كنند. بنابراين تعجب بر انگيز نيست كه بيش از نيم قرن است كه گروه درماني گزينه درماني رايج و معمولي است. تعدادي ملاحظات اصلي در مورد كاربرد گروه درماني در كار با كودكان و نوجوانان و به خصوص در مورد كاردبرد REBT ، روش هاي تغيير شناختي در اين گروه ها وجود دارد. بر طبق اليس(1997 ) REBT و CBT به خوبي در موقعيت هاي گروهي كاربرد دارند. اليس (2002) اظهار مي دارد كه REBT و CBT انواع موثر گروه درماني اند چرا كه با رهبر به طور منظم به منظور كار روي مشكلات روانشناختي ديدار دارند. اين گروه ها روي افكار اعضاء احساسات و رفتار هاي آنها متمركز اند و رهبران. شركت كنندگان را براي كمك به يكديگر براي تغيير شناخت ها، هيجانات و اعمالشان تشويق مي كنند.اليس از 1959 بطور موفقيت آميز REBT را در گروهها مورد استفاده قرار داده است و مدعي است كه آن از درمان انفرادي موثرتر است. كاربرد آن در گروههاي كودك و نوجوان در متون سه دهه قبل توضيح داده شده است .(الکین،1983)
ملاحظات عمومي در گروه در ماني با كودكان و نوجوانان: گروه درماني با كودكان و نوجوانان به علت مزيت هاي عمده اش نسبت به درمان انفرادي، روش رايجي است. چندين نويسنده از جمله مشهورترين آنها يا لوم (1994) عوامل درماني خاصي را كه در گروه وجود دارند. شناسايي كرده اند. كري و كری1997) به اين عوامل به عنوان نيروهاي خاص در گروه كه مولد تغييرات سازنده است، اشاره دارند. عموميت يكي از اين عوامل قدرتمند است و در گروه ها مورد استفاده است. به طوري كه هنگامي كه كودكان و نوجوانان مي فهمند كه اعضاي ديگر گروه در بعضي از مشكلات آنها شريك اند، به آنها كمك مي كند كه در اين تلاش، كمتر احساس انزوا كنند. به اين ترتيب آنها در گروه درماني مي توانند حمايت بالايي براي يكديگر فراهم كنند. كودكان و نوجواني كه قبلاً پيشرفت هايي براي غلبه بر مشكلاتشان داشته اند (مثل طلاق والدين يا مرگ يكي از عزيزان) مي توانند براي كساني كه هنوز درگير رنج هستند، اميد و القا فراهم كنند. يكي ديگر از مزيت هاي گروه درماني اين است كه كودكان و نوجوانان از ديگر اعضاي گروه باز خورد مي گيرند در حاليكه در درمان انفرادي فقط با بازخوردهاي متخصص مواجه مي شوند. گرفتن و دادن بازخورد به اعضا كمك مي كند تا اثراتي را كه بروي يكديگر دارند، درك كنند و راجع به چيزي كه در مورد سبك بين فردي مي خواهند تغيير دهند، تصميم گيري كنند.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات:25صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید