<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری کارآفرینی گردشگری</span>
تاریخ انتشار:
16 دسامبر 2021
دسته بندی:

رفتار کارآفرینانه صادراتی: کالینز و مور  در سال 1970 نخستین افرادي بودند که با تمایز قائل شدن بین کارآفرینان اداري (سازمانی) و کارآفرینان فردي (مستقل)، پدیده ي کارآفرینی را به درون سازمانها بردند. در سال 1973 ، سوسبائر واژه­ي کارآفرینی درون شرکتی را براي توضیح فرایند کارآفرینانه در درون شرکتها که به اعتقاد وي عبارت بود از ایجاد واحدهاي مستقل در درون شرکتها، ابداع کرد. پینکات (1985) از ترکیب واژه­هاي و Corporate ,Intra , Entrepreneurship ترکیب Intrapreneurship را ابداع و کارآفرین سازمانی را فردي تعریف کرد که در سازمانها همچون یک کارآفرین مستقل فعالیت می کند. فعالیت وي ایجاد واحدهاي جدید در سازمان، ارائه محصولات، خدمات و فرآیندهاي جدید می باشد که شرکتها را به سوي رشد و سودآوري سوق می­دهد. کارآ فرینی سازمانی مانند کارآفرینی مستقل، عموماً نتیجه دو رویکرد ویژگیها و عوامل رفتاري بوده است(پورداریانی، 1389).

ویژگیهاي سازمان کارآفرین:براي شناسایی ویژگیهاي سازمانهاي کارآفرین پژوهشهایی انجام گرفته است:آقایی(1382) براي تشخیص سازمانهاي سنتی از سازمانهاي کارآفرین سه ویژگی را ذکر کرده است:- این سازمانها واحدهاي عملکردي کوچک و پراکنده در سطح سازمان ایجاد می کنند و براي آنها چارچوب سازمانی اولیه بوجود می آورند و از این واحدها براي کسب سود استفاده می کنند.- عملکرد واحدهاي سازمانی از طریق یک نمونه کوچک بهبود می یابد نه از طریق سیستمهاي تخصیص منابع، کنترل و برنامه ریزي سیستماتیک. سیستمهاي بودجه بندي در این سازمانها ضمن قانونی بودن، محرك بوده و تخصیص سرمایه تدریجی و منعطف است.- نقش حمایتی به جاي ذهنیت کنترل گرایی(آقایی، 1389).آقایی (1389) براي سازمانهاي کار آفرین، به چهار ویژگی زیر نیز اشاره کرده است:- تاکید بر نتایج گروههاي کاري- تشویق نوآوري و ریسک پذیري- درس آموزي و عبرت گرفتن از اشتباهات- انعطاف پذیري(آقایی، 1389).

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات: 30صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0