<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری فراشناخت</span>
تاریخ انتشار:
16 آوریل 2021
دسته بندی:

مفهوم “اندیشیدن در باره تفکر” به وسیله فیلسوفان، علمای تعلیم و تربیت و روان شناسان از دیر باز مورد توجه بوده است. این ایده که فراگیران درباره تفکر خود می اندیشند به زمان افلاطون و ارسطو بر می گردد. سقراط شاگردان خود را برای رشد عادتهای فراشناختی تربیت می نمود . وی بین ادراک فراگیران و شناخت آنها از خود، تفاوت هایی را تبیین می کرد که موجب گردید تا افراد نسبت به آگاهی ها و شناخت های خود بصیرت حاصل نمایند .پایه های مفهومی شناخت وفراشناخت توسط ویلیام جیمزهنگام تو صیف مکانیز م های ذهنی مورد ملاحظه قرار گرفته است.

وی بیان می دارد که ما فعالانه تجربیات خود را دست کاری می کنیم و مرزها و محدودیت ها را مشخص می کنیم، ایده هایی را که به هم نزدیک هستند باهم می آوریم، بخش هایی را که به عنوان بر نامه های ایده ال ا ند در چهار چوب ذهنی خود پشت سر هم ردیف می کنیم، برای نظم بخشیدن به این که بهتر با اهداف ما سازگار باشد، ادراکات واقعی خود را از مفاهیم به کنترل در می آوریم. بدیهی ا ست که تما می این اظهارات حاکی از کنترل فراشناختی بر فرایند های ذهنی است که در چهار چوب فراشناخت قرار دارد(به نقل از صفری 1388).

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات:  35 صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0