بسیاری از شرکتها برای آنکه بتوانند سود خود را افزایش دهند و مزیت رقابتی جدیدی ایجاد نمایند به صادرات روی میآورند و کالاهای خود را به بازارهای خارجی عرضه میکنند. یکی از صنایع مهم در هر کشوری صنایع غذایی آن کشور میباشد که از طریق برنامهریزی مدون و دقیق میتوان راه را برای صادرات مواد غذایی به بازارهای بینالملل هموار ساخت. از طریق تلاش و هماهنگی صنایع غذایی و کمک دولت، میتوان عملکرد صادرات مواد غذایی را در کشور بهبود بخشید تا تعادل بین اقتصاد کشور و اقتصاد جهانی هرچه بهتر صورت پذیرد (موسی خانی،1390).
يكي از راههای مقابله با متكي بودن اقتصاد ايران بر درآمدهاي نفتي، توسعه توليداتي است كه ضمن بهبود وضع اقتصاد داخلي سبب افزايش صادرات غیرنفتی شود، در اين ميان صنايع غذايي علاوه بر نقشي كه در اقتصاد داخلي دارد میتواند تأثیر بسزايي در امر صادرات غیرنفتی داشته باشد. اين صنايع در مقايسه با ساير صنايع داراي كمترين ميزان وابستگي به مواد اوليه خارجي است و ايران باوجود شرايط اقليمي مناسب، وسعت خاك و نيروي متخصص زمينه مساعدي جهت توليد و صادرات صنايع غذايي دارد (وظیفه دوست و زرین نگار،1387).
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 60صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید