یادگیری: بدون شک پدیدهی یادگیری مهمترین پدیدهی روانی در انسان و موجودات تکامل یافتهاست، به این دلیل که پایه و اساس بسیاری از مسائلی است که موجب میشود انسان از نظر روانی از سایر موجودات و دیگر همنوعان خود متمایز گردد. انسان امروزی در مقایسه با انسان قرون گذشته، بیشتر از هر زمانی دیگر حاکم بر تقدیر و محیط زندگی خویش است. همهی این پیشرفتها مدیون آموزش و یادگیری است. امروزه سازمانهای موفق دریافتهاند که با حرکت در مسیر توسعهی انسانی و بهبود مستمر آموزش، میتوانند بهرهوری فردی و سازمانی را تحقق بخشند. بسیاری از صاحبنظران، امروز در کنار پیشرفتهای تکنولوژی و افزایش ظرفیت در ابعاد مختلف توسعهی سازمانی، توجه به آموزش و بهسازی منابع انسانی را از عوامل مهم میدانند و الزامهای مهم پیشبرد اهداف سازمانی میشمارند.
در آموزش یادگیری به دو شیوه، مفهوم سازی و تعریف میشود: به عنوان یک تغییر نسبتا دائمی در رفتار که حاصل تجربه میباشد، یا یک تغییر نسبتا دائمی در شناخت که حاصل تجربه میباشد. رویکرد نخست منعکس کنندهی نظریههای رفتارگرایان است و رویکرد دوم، منعکس کنندهی نظریههای شناخت گرایان میباشد. در آموزش و پرورش سازمانی، گرایش بیشتر به سمت رفتارگرایان است و اهداف یادگیری به لحاظ رفتارهای مطلوب و قابل ملاحظه تعریف میشود.هم چنین کانیگهام، داوس و بنت (2004) یادگیری را فرایند درگیری فعال با تجربههای درک و شناخت جهان که مستلزم افزایش مهارت با دانش یا ادراک و تعمیق ارزشها و توسعهی قابلیتهای انسانی در واکنش به محیط است، تعریف میکنند. یادگیری اثربخش به تغییر، تحول و علاقه به یادگیری بیشتر منجر میشود.سینگر (1990) فرایند یادگیری را مبتنی بر اصولی میداند که به اصول یادگیری شهرت دارند. سینگر این اصول را شامل موارد زیر میداند:انگیزش، بازخورد، تقویت، انتقال یادگیری به کار، مطالب و محتوای کاربردی، ممارست و تکرار، محیط مناسب، اهداف رفتاری «عینی». رعایت این اصول میتواند شرایط تحقق یادگیری اثر بخش را فراهم سازد.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات:37صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید