کارت امتیازی متوازن: مانیتور گروپ در پیمایشی جهانی که در سال ۲۰۰۶ انجام داد از مدیران ارشد خواست که اولویتهایشان را بگویند. گزینه اول، اجرای استراتژی بود که اختلاف زیادی با سایر گزینهها داشت. اجرای موثر استراتژی، مسئلهای است که بسیاری از شرکتها در فرآیند اجرای استراتژیهایشان با آن دست و پنجه نرم میکنند. نظرسنجیهای متعددی که در طول دو دهه گذشته انجام شده، نشان میدهد که ۶۰ تا ۸۰ درصد شرکتها به هدفهای کمی مندرج در برنامههای استراتژیک خود نمیرسند. تونی هایوارد مقام ارشد جدید بی پی در اکتبر سال ۲۰۰۷ اعلام کرد: «مشکل، مربوط به خود استراتژی نیست بلکه مربوط به اجرای آن است». پیمایشی که در سال ۱۹۹۶ توسط BSCOL انجام شد، نشان میدهد که بیشتر سازمانها فاقد سیستم رسمی برای اجرای استراتژیهایشان هستند. تنها ۴۰ درصد از سازمانها بودجههای خود را به استراتژیهایشان متصل میکنند و فقط ۳۰ درصد، جبران خدمات را با استراتژی پیوند میدهند. در اکثر شرکتهای مورد مطالعه، کمتر از ۱۰ درصد کارکنان، استراتژی شرکت را میفهمیدند. روشن است که اگر کارکنان، استراتژی را نفهمند نمیتوانند فعالیت روزانه خود را به اجرای موفق آن، متصل کنند. مطالعات نشان میدهند که ۸۵ درصد تیمهای ارشد اجرایی کمتر از یک ساعت در ماه را به بحث و گفتگو درباره استراتژی اختصاص میدهند و ۵۰ درصدشان به گونه عملي زمانی صرف نمیکنند. مدیران با استفاده از سیستم عملیاتی داخلی و تاکتیکی خود (مثل بودجهها) میتوانند امور مالی را اداره کنند،
از سیستمهای مدیریت مبتنی بر هدفها برای انگیزش عملکرد کارکنان استفاده کنند و برنامههای تکنولوژی اطلاعات، بازاریابی و فروش را به صورت غیرمتمرکز اداره کنند. اما برای اجرای استراتژی، هیچ سیستمی در اختیار ندارند. پیمایشی که توسط دانشگاه کرانفیلد در سال ۲۰۰۳ انجام شد نشان میدهد که ۴۶ درصد سازمانها از یک فرآیند رسمی مدیریت عملکرد استفاده میکنند، ۲۵ درصد، سیستم اصلی مدیریت عملکرد را متناسب با نوعی مدیریت جامع کیفیت انجام میدهند و ۷۵ درصد، از سیستم مدیریت مبتنی بر کارت امتیازی متوازن بهره میگیرند. مطالعهای که توسط موسسه حسابداران مدیریت ایالات متحده انجام شده، نشان میدهد که کارت امتیازی متوازن، سیستم پیشگام برای مدیریت استراتژیک و عملکرد شرکتها است و سیستمهای مبتنی بر مدیریت کیفیت (مالکوم بالدریج، بنیاد اروپایی مدیریت کیفیت و شش سیگما) یا مدیریت مالی (ارزش افزوده اقتصادی) را پشت سرگذاشته است. متدولوژیهای تدوین استراتژی شامل پنج نیروی مایکل پورتر، چارچوب موقعیت یابی رقابتی، رویکرد مبتنی بر منبع، شایستگیهای محوری، استراتژیهای مداخله گر و استراتژی اقیانوس آبی میشوند. برنامهریزی مبتنی بر سناریو، شبیهسازی پویا و بازی جنگ نیز برای سنجش قدرت استراتژیها مورد استفاده قرار میگیرند. شرکتها با استفاده از متدولوژیهای مدیریت جامع کیفیت، شش سیگما، کایزن و متدولوژیهای ارزیابی در برنامههای مالکوم بالدریج و EFQM، کارایی و پاسخگویی فرآیندهای عملیاتی را به گونه مستمر بهبود میبخشند. رهیافتهای مهندسی مجدد هم برای بهبودهای ریشهای مورد استفاده قرار میگیرد. نرم افزار هوش کسبوکار، ابزاری است که از برنامهریزی استراتژیک پشتیبانی میکند و با استفاده از داشبوردهای سفارشی شده میتواند عملیات را بهبود بخشد.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات:199صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید