<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری کارایی درونی مدارس کاردانش</span>
تاریخ انتشار:
24 آوریل 2022
دسته بندی:

 آموزش مهارت در ايران : پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران، توجه بسياري به آشناسازي دانش آموزان با محيط كار و برقراري ارتباط ميان صنعت و آموزش از طرف مسئولان نظام آموزشي مبذول شد و در اين زمينه اجراي تلا شهايي نيز صورت گرفت. براي مثال، مي توان از «اجرای طرح کاد» در دورة متوسطه و احياي طرح هنرستانهاي همجوار كارخانه در آموزشهاي فني وحرفه اي نام برد. اما از آنجا كه همة اين اقدامات بدون مشاركت جدي و تعامل با بخش صنعت و با رويكرد سنتي انجام شد، توفيق زيادي حاصل نگرديد. در دهة 1360 نيز با افزايش جمعيت دانش آموزي و محدود شدن رشته هاي بازرگاني و خدمات، سهم درصدي دانش آموزان در رشته هاي فني وحرفه اي سير نزولي پيدا كرد به طوري كه در سال 70-1369 به 6/12 درصد رسید. اما دهه 1370 و 1380 آموز شهاي فني و حرفه اي مجدداً افزايش قابل توجهي پيدا كردند، به طوري كه در حال حاضر حدود 34 درصد فار غ التحصيلان پايه هاي دوم و سوم دبيرستان را دانش آموزان فني و حرفه اي تشكيل مي دهند.

براي گسترش ارتباط آموزش با بخشهاي اقتصادي و پاسخگويي به نيازهاي بازار كار، در طراحي نظام جديد آموزش متوسطه، شاخة كاردانش تأسيس شد و براي توسعة آن با همكاري تمام وزارتخانه ها و سازمانهاي دولتي و مؤسسات توليدي و خدماتي اقداماتي صورت پذيرفت. با توجه به اهداف خاص تأمين اين رشته در برنامه ريزي درسي رويكرد پاسخگويي به نيازهاي بازاركار و صنعت مورد توجه قرار گرفت. با وجود تلاشهاي انجام شده براي مشاركت وزارتخانه ها و بخشهاي ديگر دولتي و غيردولتي در توسعة اين آموزشها، نظام آموزش فني وحرفه اي در تشخيص نيازهاي واقعي و جلب همكاري بخشها و دستيابي به اهداف آموز شهاي فني وحرفه اي موفقيت كمّي به دست آورده است. نظام جديد آموزش و پرورش متوسطه پس از اينكه در سال 1369 در شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيد، براي اجرا به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شد.

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات: 20صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0