<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری پراکنش ماهیان کفزی</span>
تاریخ انتشار:
29 آوریل 2022
دسته بندی:

هوش مصنوعی: توانایی یادگیری منحصر به سیستم‌های زنده نیست بلکه در مدل‌های شبکه عصبی نیز قابل دسترس است. گرچه مفهوم یادگیری ماشین‌ها برخلاف باورهای معمول ما از کامپیوترها است، زیرا اغلب فرض می‌شود که کامپیوترها تنها قادر به اعمالی هستند که برایشان برنامه ریزی شده است و خود توانایی تطبیق با محیط را ندارند. هرچند در سطح جزئی برنامه‌ها ماشین را کنترل می کنند، ولی رفتاری که نتیجه می‌شود لزوماً نباید آن چنان که تصور می‌شود غیرقابل انعطاف و جبری باشد (راسل، 1998).اولین کار مرتبط با AI توسط وارن مک کولوچ و والتر پیتز (1943) انجام شد. آنها از سه منبع دانش فیزیولوژیک پایه و عملکرد نرون، تحلیل رسمی منطق گزاره‌ها متعلق به راسل و وایت هد و نظریه محاسباتی تورینگ استفاده کردند. آنها مدلی از نرون مصنوعی را پیشنهاد کردند که هر نرون دارای دو ویژگی روشن یا خاموش بود. ویژگی روشن در پاسخ به تحریک تعداد کافی از نرون‌های همسایه حاصل می‌شد. وضعیت نرون مثل یک گزاره بود که محرک کافی برایش منظور شده است. برای مثال، آنها نشان دادند که هر تابع قابل محاسبه، از طریق شبکه‌ای از نرون‌های متصل محاسبه نمی‌شود و تمام متصل کننده‌های منطقی (مثل not ،or،and)

را می‌توان با ساختارهای شبکه ساده‌ای پیاده‌سازی کرد. مک کلود و پیترز نشان دادند که اگر شبکه‌ها به خوبی تعریف شده باشند، قدرت یادگیری دارند. دونالد هبا (1949) یک قاعده به‌هنگام سازی ساده را برای اصلاح تقویت اتصالات بین نرون‌ها تعریف کرد. قاعده او به نام یادگیری هبایی امروزه به عنوان یک مدل مورد استفاده قرار می‌گیرد (استوارت، 1995).مغز و کامپیوتر کارهای متفاوتی انجام می‌دهند و خواص مختلفی دارند. تعداد نرون‌های موجود در مغز، 1000 برابر گیت‌هایی است که در CPU کامپیوتر وجود دارد. قانون مور پيش‌بيني کرد که گیت CPU در سال 2002 برابر با نرون‌های مغز می‌شود. علاوه بر این، میزان حافظه و سرعت سوئیچینگ و ظرفیت توازی کامپیوتر در مقایسه با مغز بیشتر است. تراشه‌های کامپیوتر می‌توانند دستوری را در یک نانو ثانیه اجرا کنند، اما نرون‌ها میلیون ها بار کندتر هستند. چون نرون‌ها و سیناپس همزمان فعال هستند، ولی کامپیوترها CPUهای اندکی دارند، سرعت مغز فوق العاده است. لذا، گرچه سرعت سوئیچینگ مغزی نسبت به کامپیوتر کم‌تر است، ولی سرعت مغز 100000 بار سریع تر از کامپیوتر است.

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات:53صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0