سازمان يادگيرنده: سنگه در كنار طرح ايدههايي در مورد گفتمان و گفتگو، مفهوم سازمان يادگيرنده را مطرح كرده است. از ديدگاه سنگه، سازمان يادگيرنده آينده سازماني ما را تعريف ميكند:به موازاتي كه جهان يكپارچگي[روابط متقابل] بيشتر به خود ميگيرد و كسب و كارهاي پيچيده و پوياتر ميشوند كار بايد يادگيرندهتر شود. به هيچوجه، داشتن يك شخص كه براي سازمان دست به يادگيري ميزند(براي مثال فرود، اسلوان يا واتسون) كافي نيست.
همين طور ميسر نيست كه يكي از بالا دستور صادر كند و ديگران از آن “استراتژيست اعظم” تبعيت كنند. سازمانهايي كه حقيقتاً در آينده سرآمدند، سازمانهايي خواهد بود كه در مييابند چگونه تعهد و ظرفيت افراد به يادگيري را در همهي سطوح سازمان، به هم پيوند دهند. (جو هچ،1997)سازمان يادگيرنده سازماني است كه ظرفيت يادگيري، تطبيق و تغيير خود را افزايش ميدهد. در چنين سازماني فرآيندهاي يادگيري تجزيه و تحليل ميشود، تحت نظارت قرار ميگيرد، توسعه پيدا ميكند و در ارتباط با اهداف نوآوري و بهبود، مديريت ميشود.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 110صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید