نوآوری: در حال حاضر، نوآوریها مکانیزمی را ارائه میدهند که توسط آن نهادهای کسب، بخش زیادی از منابع خود را با نیت کسب منافع آتی، سرمایهگذاری میکنند. با توجه به مبالغ قابلتوجهی که به منظور ایجاد نوآوری در ودرسطح کلان و خرد مصرف میشود، سؤالاتی در مورد میزان بهره وری حاصله مطرح میگردد. همچنین ممکن است در ارتباط با فرآیند نوآوری، هم از کارایی وهم از اثربخشی صحبت شود. (علیاکبری رسا، عدالت حقی،1391، ص 1)طبق نظرکوپرنوآوری، شیوه چگونگی سازگاری با محیط است. از این نظر نوآوری بدین معنا که نهادهای کسبوکار، باید تلاش بیشتری برای سازگار با محیط انجام دهند. این تأثیر میتواند هم به عنوان مشوقی برای نوآوری باشد وهم به عنوان مانعی برای نوآوری شناخته شود. (علیاکبری رسا، عدالت حقی،1391، ص 2)تغییرات از طریق نوآوری در دنیای کنونی از یک سو و بایستگی این تغییرات پرشتاب در محصولات و فرایندها از سوی دیگر شرایطی را به وجود آورده است که نوآوری به عنوان مهمترین عامل رقابتپذیری در سازمانهای امروزی نمود پیدا کند.
امروزه دستیابی به نوآوری از طریق تحقیق و توسعه درونی با توجه به گستردگی و بینرشتهای بودن علوم کاری بسیار دشوار است. به همین جهت، رویکرد نوآوری به منظور توسعه وبکارگیری ایدههای جدید خارج از سازمان به کار می رود و به عنوان راه علاجی برای تغییرات پر شتاب فناوری و افزایش رقابتپذیری جهانی پیشنهاد میشود. (فیضی و همکاران،1392، ص 23)نوآوری به عنوان خلق دانش جدید و ایدههای کسبوکار برای تسهیل محصولات جدید، باهدف بهبود فرآیندهای کسبوکار داخلی، ساختار و ایجاد بازار به سوی محصولات و خدمات است. نوآوری ایجاد، قبول و اجرای ایدهها و فرآیندها و محصولات و خدمات جدید است.در نظریههای تکامل اقتصادی، نزدیک به یک قرن است که نوآوری نیروی محرکه رشد و توسعه اقتصادی شناخته شده است. در سالهای اخیر با ظهور اقتصاد دانشمحور، نوآوری نقش حیاتی تر در تحول ساختارهای اقتصادی و اجتماعی پیدا کرده است، به طوری که در بعضی از مقالات از اقتصادهای پیشرفته امروزی به عنوان اقتصادهای مبتنی بر نوآوری یاد میشود.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 30صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید