<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری مهارت اجتماعی</span>
تاریخ انتشار:
21 فوریه 2022
دسته بندی:

مهارت­های اجتماعی: از آنجایی­که رشد و تحول اجتماعی در سایه­ی سازگاری، برقراری ارتباط مطلوب با دیگران و اجتماعی شدن میسر است، یکی از اهداف مهم نظام رسمی آموزش و پرورش کشور، اجتماعی کردن صحیح کودکان و نوجوانان است. مدرسه، اولین جایگاه رسمی تجربه­ی اجتماعی شدن کودکان است و در این زمینه نقش تعیین­کننده دارد. بنابراین هرگونه تلاش در خصوص ایجاد و پرورش مهارت­های اجتماعی چه در برنامه­ی رسمی و چه در فعالیت­های فوق برنامه نمی­تواند بدون ملاحظه­ی روند رشد اجتماعی دانش­آموزان باشد، به ویژه آن­که سال­های حساس رشد اجتماعی مقارن با سنین مدرسه اعم از دوره­ی دبستان، راهنمایی و دبیرستان است. مهارت­های اجتماعی یکی از عناصر اجتماعی شدن افراد در کلیه­ی فرهنگ­ها و جوامع است. از دهه­ی (1970) مبحث مهارت­های اجتماعی و اقدامات مربوط به آن یکی از فعال­ترین عرصه­های بخش تحقیقات روان­شناسی رفتاری بوده است. در سال (1991) راکزآموزش مهارت­های اجتماعی را یک مرحله­ی اصلی برای سازگاری افراد با دنیای جدید معرفی کرد.

در حالی­که در سال (1996) میلادی سازمان بهداشت جهانی به منظور پیشگیری و افزایش سطح بهداشت روانی افراد و جامعه، رویکرد مهارت­های اجتماعی را به عنوان زیر مجموعه­ی مهارت­های زندگی تدوین کرده است (کارتلج و میلبرن 1925؛ ترجمه­ی حسین نظری­نژاد، 1385). هدف از این رویکرد افزایش توانایی­های روانی- اجتماعی کودکان و نوجوانان بود، برای این­که آن­ها بتوانند با مقتضیات و مسائل و دشواری­های زندگی، سازگارانه برخورد کنند. اصطلاح مهارت­های زندگی، به گروه بزرگی از مهارت­های روانی، اجتماعی و بین فردی گفته می­شود که می­تواند به افراد کمک کند مهارت­های مقابله­ای و مدیریت شخصی خود را گسترش دهند، به گونه­ای مؤثر ارتباط برقرار کنند و تصمیمات خود را با آگاهی اتخاذ نمایند (بیرامی و مرادی، 1385).

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات: 61صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0