رسانه: این واژه به فتح و كسر «ر» استعمال شده است. واژه «رَسانه» به فتح «را» به معنای حسرت، افسوس و تأسف است. در اینجا این واژه مراد نیست، مراد رسانه به كسر «را» میباشد. واژه «رِسانه» به كسر «را» به معنا ابزار و وسیله است. رسانههای جمعی و یا گروهی، وسائل ارتباط جمعی، مثل رادیو، تلویزیون، ماهواره، اینترنت، مطبوعات و… است. رسانهها، به معنای وسیله ارتباط جمعی، اعم از شنیداری، دیداری و مكتوب است. (دهخدا، لغت نامه دهخدا)رسانه در اصصلاح رسانههای جمعی یا عمومی و به تعبیر دیگر وسایل ارتباط است كه جمع «Medium» جمعی اصطلاح فارسی شده واژه لاتین می باشد و منظور از آن دستهای از وسایل هستند «Media» آن كه مورد توجه تعداد كثیری می باشند و از تمدنهای جدید بوجود آمده اند. البته رسانه در این تعریف به طور كامل معرفی نشده است زیرا وسایلی كه مورد توجه تعداد كثیری باشد و در تمدن جدید بوجود آمده باشد محدود و منحصر به وسایل ارتباط جمعی نیست از این رو بایستی به تعریفی دقیق تر پرداخت. رسانه به معنی هر وسیلهای است كه انتقال دهنده فرهنگها و افكار عدهای باشد. و اكنون آن چه مصداق این تعریف است وسایلی همانند: روزنامهها، مجلات، رادیو، تلویزیون،ها، ویدئو و… می باشند.
با توجه به گسترش روزافزون فناوری در دنیا، تعدد رسانهها مداوما رو به گسترش است كه در دستهبندی و گروههای گوناگونی قرار میگیرند كه از جمله میتوان به گروههای زیر اشاره كرد:رسانههای نوشتاری مانند مطبوعات، كتاب و مجلات.رسانههای شنیداری مانند مانند رادیو.رسانههای دیداری مانند تلویزیون، سینما، اینترنت.رسانههای ابزاری مانند مانند اعلامیه، بروشور، تابلوی اعلانات، كاتالوگ، پوستر، تراكت، پلاكارد، آرم، لوگو، فیلمهای تبلیغی، فیلم كوتاه و بلند، سخنرانی، همایش و تئاتر.رسانههای نهادی یا گروهی همچون روابط عمومیها، شركتهای انتشاراتی، بنیادهای سینمایی. رسانههای فرانهادی همچون خبرگزاریها، دفاتر روابط بینالملل، كارتلها، بنگاههای سخن پراكنی و تراستهای خبری، شركتهای چند ملیتی سازه، فیلمهای سینمایی، شبكههای ماهوارهای.تمرکز ما در بحث رسانه در این نوشتار، اینترنت میباشد که به عنوان یک رسانهی موج سومی مطرح میباشد. اینترنت به دلیل اینکه نسبت به سایر رسانهها طیف مخاطب بیشتری را شامل میشود دارای اهمیت و تبعات و نتایج آن نیز قابل تامل بیشتری میباشد.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 43صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید