<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری  قابلیتهای بازاریابی الکترونیکی</span>
تاریخ انتشار:
10 مارس 2022
دسته بندی:

قابلیت­های بازاریابی:  بازاريابي تنها فعاليت تجاري است كه نقش اصلي آن درك نيازها، خواسته­ها و ترجيحات مشتريان و ارضاي نياز آن­ها به نحوي بهتر از رقباست. قابليت هاي بازاريابي را مي­توان توانايي سازمان در درك  بازار و ارتباط با مشتري دانست(دي، 1994). محققان تئوري قابليت­ها را تعميم يافته ديدگاه منبع-محور از  سازمان(RBV) مي­دانند. طبق اين ديدگاه، شركت­هايي  كه داراي قابليت­ها(منابع توليدي) و توانايي استفاده از اين قابليت­ها)منابع مديريتي) هستند، به رشد و بهره­وري بالايي دست مي­يابند(دساربو و همكاران، 2007). بازارگرايي به عنوان يك قابليت با ارزش، كمياب، غير قابل تقليد، غير قابل جايگزيني توصيف مي­شود كه رفتارهاي ، استراتژيك را ترويج مي­دهد.با اين حال، براي دستيابي به عملكرد برتر، جهت­گيري­هاي استراتژيك نياز به قابليت­هاي سازماني دارند كه نشان دهنده فعاليت هايي مربوط به اجراي راهبرد انتخابي است)مورگان و همكاران، 2009).تحقيقات در ادبيات بازاريابي، قابليت­هاي بازاريابي در به كارگيري موثر سرمايه­هاي مبتني بر بازار را تسهيل مي­كند. اين قابليت­ها معمولا با عملكرد بازاريابي همراه هستند و با تك­تك عناصر آميخته بازاريابي و فرآيندهاي توسعه و اجراي استراتژي بازاريابي درگيرند. مورگان و همكارانش (2009) قابليت­هاي بازاريابي را بر اساس تخصص و ساختار تقسيم بندي كرده اند.

قابليت­هاي تخصصي بازاريابي منعكس كننده فعاليت هاي بازاريابي هستند(مثل ارتباطات بازاريابي، فروش شخصي، قيمت­گذاري، توسعه محصول). در حالي كه قابليت هاي ساختاري، برنامه ريزي و مكانيزم همكاري را فراهم مي­كند تا به كارگيري موثر فعاليت­هاي بازاريابي را تضمين كند. هر دو نوع قابليت­هاي بازاريابي، در اثربخشي بازار مهم هستند. علاوه بر اين تقسيم­بندي عمده، تحقيقات ديگري قابليت­هاي خاصي را مورد بررسي قرار داده­اند كه به فرآيندهاي بازاريابي(توانايي درك بازار، توانايي ارتباطي، توانايي مديريت برند و قابليت نوآوري) مربوط مي­شود. يافته­هاي اين تحقيقات نشان مي­دهد قابليت­هاي بازاريابي بر عملكرد سازمان تاثير مثبت دارد.بازاریابی الکتت بازرونيکی جدیدترین روش بازاریابی به معنی استفاده از اینترنت و دیگر تکنولوژي هاي تعاملی در جهت ایجاد و طرح ریزي یک گفتگو بين مشتریان شناخته شده و شركت است. بازاریابی الکترونيکی را می­توان به صورت دستيابی به اهداف بازاریابی با استفاده از فن­آوري اطلاعات الکترونيکی مانند اینترنت، پست الکترونيکی، پایگاه­هاي داده و تلفن­هاي سيار و…. راتعریف كرد براي بازاریابی الکترونيکی تعاریف دیگري نيز وجود دارد از جمله طيف وسيعی از فن آوري هاي اطلاعاتی براي تغيير و تحول راهبردهاي بازاریابی به منظور خلق ارزش بيشتر براي مشتري )راهبردهاي اثربخش تر در بخش بندي بازار، انتخاب بازار هدف، تمایز و موضع یابی(، برنامه ریزي و اجراي كارآمدتر مفهوم سازي،« توزیع، ترفيع و قيمت گذاري كالاها، خدمات و ایده ها، و خلق مبادلاتی كه اهداف مشتریان فردي و سازمانی را برآورده سازد».

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات: 25 صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0