حافظه: یک تعریف ساده و قابلفهم از حافظه برای بیماران، خانوادهها و پرستاران، توانایی دریافت، اندوزش و بازیابی اطلاعات است. اگرچه مردم تمایل دارند از حافظه بهعنوان یک مهارت، عملکرد یا توانایی کلی صحبت کنند، برای مثال میگویند: «من یک حافظه قوی دارم یا او یک حافظه دقیق دارد.» انواع زیادی از حافظه وجود دارد. بدلی (2004) به بحث در مورد انواع حافظه میپردازد و یادآوری میکند که افراد مبتلا به یادزدودگی کلاسیک، برای یادآوری بعد از یک تأخیر یا حواسپرتی مشکلات زیادی دارند، اما فراخنای حافظه فوری طبیعی دارند؛ بنابراین آنها بعد از شنیدن یک رشته از اعداد میتوانند بهصورت نمونه پنج، شش و هفت تا از آنها را به ترتیب صحیح تکرار کنند. افراد دیگر در تکرار اعداد دو رقمی یا بیشتر، مشکلات بزرگتری دارند اما مشکلات کمتری بعد از یک تأخیر یا حواسپرتی دارند؛ بنابراین یک تمایز دوگانه بین افراد مبتلا به یادزدودگی کلاسیک و افرادی که حافظه کوتاهمدت (فوری) آسیب دیده دارند میتوان پیدا کرد.
حافظه یک مهارت یا عملکرد منفرد نیست بلکه ترکیبی پیچیده از خرده نظامهای حافظه است (بدلی، 1992، ص 5). ما میتوانیم حافظه را برحسب مدت زمانی که خاطرات ذخیره میشوند، برحسب انواع اطلاعاتی که به یاد آورده میشوند، وجه حسی که اطلاعات از طریق آن به مغز میرسد، مراحل پردازش خاطرات، حافظه آشکایا ناآشکاردستهبندی کنیم، خواه یادآوری یا بازشناسی مورد نیاز باشد، خواه حافظه گذشتهنگر (برای رویدادهایی که قبلاً انجام شدهاند) یا آیندهنگر (یادآوری آنچه باید انجام شود) باشد، چه تاریخ خاطره قبل یا بعد از آسیب یا بیماری باشد (کلرو ویلسون، 1997).بدلی و هیتچ (1974) تحت تأثیر اتکینسون و شرفین (1971) پیشنهاد کردند که حافظه میتواند بهطور کلی به سه بخش بر مبنای مدت زمانی که اطلاعات میتوانند ذخیره شوند، تقسیم شود: حافظه حسی که اطلاعات را برای زمان کمتر از یک چهارم ثانیه (250 میلی ثانیه) ذخیره میکند، حافظه کوتاهمدت.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 77صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید