<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری ظرفیت کرمانشاه و گردشگری جنگ</span>
تاریخ انتشار:
5 آوریل 2022
دسته بندی:

ظرفیت کرمانشاه و گردشگری جنگ: توریسم نه تنها صنعت پیشینه داری محسوب می شود ،بلکه به علت ویژگی های منحصر به فردی که دارد، مفهوم صنعت را توسعه داده ، تکنولوژی خاص خود را نیز مطرح کرده است. به بیان ساده تر ، صنعت توریسم ، به مثابه یک مجموعه صنعت ، نیروی محرکه ای فراهم می سازد که با تکیه بر آن ، چرخهای صنایع حیاتی با شتاب بیش تری حرکت کنند و راه توسعه ی محلی و ملی هموار شود. تکنولوژی خاص مورد اشاره در این صنعت، متشکل از چهار عنصر حیاتی به هم پیوسته ای است که ما از آنها به عنوان ابزار و تجهیزات،نیروی انسانی، اطلاعات و ارتباطات و سازمان و مدیریت یاد می کنیم(حسن پور: 1383، 61).امروزه بخش گردشگری یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر اقتصاد دنیاست و برای بسیاری از کشورها یکی از بزرگ‌ترین منابع ایجاد اشتغال و رشد بخش خدمات صادراتی محسوب می شود. درآمد گردشگری منبع مهمی برای جبران کسری حساب جاری و به طور خاص برای از بین بردن عدم تعادل‌های تجاری است. همچنین بخش گردشگری به لحاظ ساختاری از نوع کاربر بوده و می تواند منبع مهمی برای ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و اشتغال باشد. گسترش بخش گردشگری علاوه بر نقش و تأثیر آن در ابراز هویت ملی و ایجاد امنیت اجتماعی، موجب ارتقای ابعاد وسیع اقتصادی از جمله ایجاد فرصت‌های شغلی، درآمدزایی، کاهش فقر و گسترش عدالت اجتماعی و رفاه در جامعه می شود

و توسعه ی بخش گردشگری مقدمه ای برای توسعه ی سرمایه گذاری دیگر بخش‌های اقتصادی است که لازمه‌ آن حضور در زنجیره ی جهانی گردشگری و نظام‌های بزرگ سامان یافته است.یکی از انواع خالص گردشگری که در دهه های اخیر مورد توجه قرار گرفته است، گردشگری جنگ می باشد.  این نوع گردشگری برای اولین بار و در سالهای دور مورد توجه قرار گرفته است. و به شکل بازید ازآثار و بقایای بر جای مانده از جنگ نمود پیدا کرده است .گردشگری به مجموعه فعالیتی اطلاق می شود که در جریان مسافرت یک گردشگر اتفاق می افتد. این فرایند شامل هر فعالیتی از قبیل برنامه ریزی سفر، مسافرت به مقصد، اقامت، بازگشت و حتی یادآوری خاطرات آن نیز می شود. همچنین فعالیت هایی را که گردشگر به عنوان بخشی از سفر انجام می دهد نظیر خرید کالاهای مختلف و تعامل میان میزبان و مهمان را نیز در بر می گیرد. به طور کلی می توان هرگونه فعالیت و فعل و انفعالی را که در جریان سفر یک سیاحتگر اتفاق می افتد را گردشگری تلقی کرد(شاهینی، 1390: 14). این تعریف چهار مرحله از فعالیت مصرف کننده را دربر می گیرد:اقدامات اولیه نظیر کسب اطلاعات، پرس وجو از اقوام و دوستان، نگه داری جا یا برنامه ریزی برای یک بازدید روزانه  و آماده شدن برای سفر.مسافرت به مقصد و بالعکس که احتمالا شامل توقف شبانه در مسیر نیز می شود.

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات:46 صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0