<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری سرمایه های اجتماعی پلیس ایران</span>
تاریخ انتشار:
23 آوریل 2022
دسته بندی:

مفهوم دارایی های نامشهود: ما در حال واردشدن به یک جامعه دانشی هستیم که دیگر منابع اصلی اقتصادی ، محدود به سرمایه بیشتر، منابع طبیعی و نیروی کار بیشتر و مانند اینها نمی­باشد، بلکه منبع اقتصادی اصلی دانش و سرمایه های اجتماعی خواهد بود. در گذشته و در اقتصاد صنعتی، عوامل تولید ثروت، شامل دارایی­های فیزیکی و مشهود مانند زمین، نیروی کار، پول، ماشین آلات و مانند اینها بوده و از ترکیب این عوامل اقتصادی، ثروت تولید شده است. با این حال در حال حاضر ، مبانی ایجاد ثروت به سمت دارایی های نامشهود و ناملموس گسترش پیدا کرده است . مقوله هایی از قبیل سرمایه فکری و سرمایه اجتماعی.در واقع امروزه سازمان­ها نیاز دارند تا بتوانند دارایی­های خود را از نو طبقه­بندی کنند. این موضوع را درک نمایند که چگونه این دارایی­ها می­توانند اهداف استراتژیک آنها را حمایت کنند و سهم آنها را به ارزش سازمان بصورت کمی درآورند و بتوانند این دارایی­های خود را با دارایی­های رقبای خود، مقایسه کنند. بدین منظور بایستی ابتدا طبقه­بندی جدیدی از دارایی­های سازمانی در این عصر ارائه شود.

در اقتصاد فعلی که به اقتصاد دانشی مشهور شده است، دارایی­های فکری بخصوص سرمایه­های انسانی و دارایی های جمعی مانند سرمایه اجتماعی جزء مهمترین دارایی­های سازمانی محسوب می­شوند و موفقیت بالقوه سازمان­ها ریشه در قابلیت فکری آنها دارد تا دارایی­های مشهود آنها ( فلامهولتز، 2002) .  همچنین از این عوامل به عنوان زمینه های تمایز میان سازمانهای امروزی یاد می شود. به عنوان مثال ، سازمان­هایی که در سایه توجه به مقوله سرمایه اجتماعی، همکاری و هماهنگی میان اعضا خود را بهبود می­بخشند و از طریق تبدیل اهداف فردی به اهداف سازمانی و همچنین توسعه روابط میان کارکنان و مدیران به جنبه های نامشهود اجتماعی در سازمان خود  می پردازند، معمولا از عملکرد بهتری برخوردار بوده و در کسب مزیت رقابتی در مقایسه با رقبای هم سطح خود موفق تر عمل می نمایند (ترکینا و تای، 2013 ) .

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات:48صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0