سرمایه فکری : امروزه افزایش اهمیت سرمایه فکری را میتوان از کاربرد گسترده واژههایی همچون داراییهای معنوی، سرمایههای علمی، سازمانهای آموزشی، عصر اطلاعات مدیریت فکری و معنوی، داراییهای اطلاعاتی و غیره تشخیص داده، این اصطلاحات و واژههای دیگر از این دست، جزیی از فرهنگ جدیدی هستند که در اداره امور سازمانها شکلگرفته و ارزشهای جدید اقتصادی را تشریح مینماید. این عوامل بیانگر پارادایمی هستند که در آن سود و بازده بیشتر به دانش تکتک افراد ودانش سازمان وابسته میباشد. امروزه اتکا به مواد خام و داراییهای مادی و فیزیکی و سرمایههای ثابت و حتی دانش مدیریت به تنهایی پاسخگوی سرمایهگذاریها و سودآوریهای شرکتهای جدید و موفق نمیباشد.اقتصاد دانشمحور مدیران را با چالشهای جدیدی مواجه کرده است. اقتصادهای توسعهیافته از نظر ساختاری تغییر کردهاند. اصول ارزشگذاری بازار سرمایه تغییر کرده و رشد چشمگیری در پیشبینی درآمدهای آتی شرکتها به وجود آمده است. امروزه دانش و اطلاعات بهترین ابزار علم اقتصاد و سرمایه فکری اساسیترین دارایی یک سازمان نامیده میشود .
اندیشمندان وصاحبنظران برای توصیف عصر کنونی اصطلاحات گوناگونی مانند عصر فرا صنعتی، عصر اطلاعات، موج سوم یا جامعه دانشی را بهکاربردهاند. اصطلاحات و واژگان بکار رفته، تماما در یک چیز مشترک هستند و آن اهمیت دانش در عصر کنونی است؛ دراکر اندیشمند معروف مدیریت میگوید: ما در حال وارد شدن به یک جامعه دانشی هستیم که در آن منابع مهم اقتصادی دیگر شامل سرمایه مالی، منابع طبیعی، نیروی کار و… نیستند و منبع اصلی اقتصادی دانش خواهد بود. قرن 21، قرن دانشی محوری است، در عصری که اطلاعات ودانش اهمیت چندانی پیدا کرده است سرمایه فکری به عنوان یک عامل تولید ثروت در مقایسه با سایر داراییهای مشهود و فیزیکی، ارجحیت بیشتری پیدا میکند و داراییهای فکری وبخصوص سرمایههای انسانی جزو مهمترین داراییهای سازمانی محسوب میشوند و موفقیت بالقوه سازمانها ریشه در قابلیتهای فکری آنها دارد.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات:78 صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید