<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری سرمایه اجتماعی9</span>
تاریخ انتشار:
3 ژانویه 2022
دسته بندی:

سرمایه اجتماعی : اصطلاح سرمایه اجتماعی نخستین بار در اثر کلاسیک  “جین جا”کوب   به نام “مرگ و زندگی” شهرهای بزرگ آمریکایی بکار رفته است ( زمردیان و  رستمی ؛  1389 :  51).  همان طور كه سرمايه فيزيكی، با ايجاد تغييرات در مواد جهت شكل دادن به ابزارهايی كه توليد را تسهيل می كند به وجود می آید و ازجنبه ای ملموس و قابل مشاهده برخوردار است . سرمايه انسانی، با تغيير دادن افراد برای كسب مهارت ها و توانايی هايی به آنها پديد می آيد و افراد را توانا می سازد تا به شيوه های جديد رفتار كنند و بنابراين كمتر ملموس بوده و در مهارت ها و دانشی كه فرد كسب كرده تجسم می يابد. اما سرمايه اجتماعی ، حتی كمتر از اين ملموس بوده و در روابط ميان افراد تجسم می يابد و موقعی سرمايه اجتماعی به وجود می آيد كه روابط ميان افراد به شيوه ای دگرگون شود كه كنش را تسهيل نمايد (ناطق پور  و  فیروز آبادی ؛   1385 : 162 ).

کلمن (1988 ) در تعریف سرمایه اجتماعی آن را به عنوان  تابع در نظر گرفته و آن را دارای موجودیت واحد نمی داند و معتقد است که ، سرمایه اجتماعی در سازمان های مختلف متفاوت است اما دارای 2 عنصر مشترک :  1- جنبه ساختار اجتماعی و 2-تسهیل اقدامات خاص برای افراد و شرکت ها می باشد( Zheng ;  Li ; Wu ; Xu  ;  2014 : 489-490 ) . هم چنین کلمن ( 1990 ) بیان داشته واژه سرمایه دلالت می کند که سرمایه اجتماعی همانند سایر اشکال سرمایه  ماهیتی زاینده و مولد دارد( Koutsou ; Partalidou ; Ragkos ; 2014 : 204) ، یعنی ما را قادر می سازد ارزش ایجاد کنیم، کارها را انجام دهیم، به اهدافمان دست یابیم، ماموریت هایمان را در زندگی به اتمام رسانیم و به سهم خویش به دنیایی یاری رسانیم که در آن زندگی می کنیم.  وقتی می گوییم سرمایه های اجتماعی زاینده و مولد هستند، منظور این است که هیچ کس بدون آن موفق نیست و حتی زنده نمی ماند  (الوانی و  شیروانی ؛  1383 :  17 ).

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات: 170 صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0