<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری  ساختارسرمایه</span>
تاریخ انتشار:
26 مارس 2022
دسته بندی:

ساختارسرمایه: گسترش دامنه فعالیت واحد‌های تجاری نیازهای مالی جدیدی را به وجود می‌آورد که از منابع درونی و بیرونی امکان تأمین دارد. منابع مالی درونی شامل سود انباشته و اندوخته می‌باشد، منابع بیرونی شامل بدهی‌های بهره دارو حقوق صاحبان سهام می‌باشد. استفاده از منابع بیرونی از نظر هزینه سرمایه و میزان بهره یا سود تقسیمی آن دارای منافع و مخاطراتی می‌باشد و به تبع آن بر روی بازده و سود سهام و سود حسابداری تأثیر می‌گذارد.تأمین سرمایه از محل وام‌های بهره دار چندین نقطه قوت بدین شرح است: نخست آنکه، بهره وام هزینه قابل قبول مالیاتی است و همین امر باعث می‌شود هزینه مؤثر وام کاهش یابد و به ویژه اگر نرخ بازدهی حاصل از بکارگیری این منابع بیش از نرخ هزینه تأمین مالی آن باشد دارندگان سهام عادی به این دلیل که نرخ بهره و اصل بدهی بلند مدت ثابت و مشخص است، الزامی ندارند که وام دهندگان را در این سود اضافی سهیم نمایند و سرانجام به این دلیل که وام دهندگان دارای حق رأی نمی باشند، سهامداران می‌توانند با پول کمتر کنترل بیشتری را بر شرکت اعمال نمایند.از جنبه دیگر بدهی‌های بلند مدت دارای نقاط ضعف بدین شرح می‌باشد: نخست آنکه بدهی‌های بلند مدت از یک سو تعهدات مالی برای شرکت ایجاد می‌کند و اتکای بیش از حد به آن به افزایش اهرم و به تبع آن به افزایش احتمال ورشکستگی و عدم پرداخت اصل و بهره وام منجر می‌شود.

مخصوصاً در مورد شرکت هایی که از نظر موقعیت مالی در وضع مطلوبی به سر نمی برند. استفاده بیش از حد از بدهی‌های بلند مدت میزان تعهدات شرکت را سنگین تر کرده و باعث افزایش ریسک مالی و ورشکستگی سهامداران می‌شود و به تبع این وضعیت، تقاضا برای سهام شرکت در بورس کاهش می‌یابد که این امر خود باعث کاهش قیمت سهام و در نتیجه کاهش سهام می‌شود.به ترکیب منابع مالی گوناگون هر شرکت ساختار سرمایه می‌گویند (فرهنگ علوم مالی و بانکی آکسفورد، 2005، قالیباف اصل، 1384). در بررسی ساختار سرمایه شرکت‌ها تلاش می‌شود تا ترکیب منابع مالی مختلف مورد استفاده آنها در تأمین مالی فعالیت‌ها و سرمایه گذاری‌های مورد نیاز تبیین شود (مایرز، 2001، برونن و همکاران، 2006) و نیز می‌توان گفت که هدف از تعیین ساختار سرمایه مشخص کردن ترکیب منابع مالی هر شرکت به منظور بیشینه سازی ثروت سهامداران است (نوو، 1381). زیرا از آنجا که هزینه سرمایه شرکت تابعی از ساختار سرمایه آن تلقی می‌شود انتخاب ساختار سرمایه مطلوب موجب کاهش هزینه سرمایه شرکت و افزایش بازار آن می‌شود (مدرس و عبدالله زاده، 1378).

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات:28صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0