خودکارآمدی: مفهوم خودكارآمدي كه عامل اصلي درتئوري يادگيري اجتماعي است، ابتدا در بســتر روانشناسي اجتماعي از ســوی بندورا شكل گرفت (كوربانگلــو، 2003 .( در نظریه بنــدورا منظور از خودكارآمدي، احساس هاي شايســتگي، كفايت و قابليت شخص در كنار آمدن با زندگي اســت. همچنين بندورا خودكارآمدي را بر ميزان ادراك ما از درجــه كنترلي كه بر زندگيمان داريم، تعريف می کند ) هوشمند جا، جوانمرد و مرعشی،1393 .( بنــدورا (2001) همچنین خودكارآمدي را به عنوان ايمان به توانايي هاي يك فرد براي ســازماندهي كردن و عملي كردن مســيرهاي عملي مورد نياز در مديريت شرايط آينده،
و اينكه مردم چگونه فكر ميكنند، احســاس ميكنند و خودشان را برمي انگيزانند و عمــل ميكنند، تعريــف كرده اســت (نقل از سلیمانی و هویدا، 1392). به نظر بندورا (1997) سطح انگيزش، شرايط عاطفي وعملكردهاي اشخاص براساس آنچه كه آنان باور دارند، شكل مي گيرد تا براساس آنچه واقعا درســت است. سازه خودكارآمدي بر باورهاي افراد در مورد قابليت هاي خودشــان براي اعمال كنترل به سطح عملكردشان و به رويدادهايي كه زندگي آنها را تحت تأثير قرار مي دهد، مربوط است.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 29 صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید