مفهوم حل مسأله به صورت نظام مند در تعليم و تربيت اولين بار از سوي جان ديويي و ويگوتسكي مطرح شد . امروزه اهميت مهارت هاي حل مسأله بر كسي پوشيده نيست. اهميت آن به ويژه در دنياي مدام در حال تغيير امروز بيشتر هم شده است. فراگيران هر چقدر كه به مراحل بالاتر يادگيري از جمله آموزش عالي نزديك تر مي شوند بايد مهارت هاي يادگيري و حل مسائل خود را به طورمستقل به دست بياورند تا از وابستگي آنها به استاد كاسته شود (بوكارتس، 1997،به نقل از راستگو و همکاران).
مهارت حل مسأله افراد، با تمركز آنها بر مسأله و خودارزيابي مرتبط است. براساس نظریه عناصر همانند، دو عامل اصلی منجر به انتقال یادگیری از موقعیتی به موقعیت دیگر و در نتیجه حل مساله جدید می شود .این دو عامل عبارتند از: ا- اصول مشترک بین موقعیت قبلی و موقعیت جدید. 2- روش های مشترک موجود بین آن دو موقعیت. اهمیت آموزش اصول وقواعد را نه تنها ثرندایک وهمکاران او بلکه بسیاری از متخصصان دیگر یادگیری از جمله گانیه وبرونر مورد تاکید قرار داده اند .
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 23صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید