<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری  تنظیم شناختی هیجان و کاهش اضطراب</span>
تاریخ انتشار:
28 سپتامبر 2021
دسته بندی:

هیجان: هیجان ها، نمایانگر احساسات هیجانی (جانسون- لایرد و همکاران، 1989)، احساسات عاطفی در گیر درعواطف مثبت و منفی (اورتونی، کلور و کولینز 1988) هیجان ها برای روابط اجتماعی حیاتی هستند (مسکویتا ، 2010 ).با ابراز هیجان‌ها می‌توان  در موقعیت‌های اجتماعی موضع خصمانه و نگرانی‌ها‌  را ابراز کرد. به علاوه، با استفاده از هیجان‌ها است که امکان آشکار ساختن راهبردها، اهداف و نیّات‌فراهم می‌شود (گریفیس و اسکارانتینو 2009). به علاوه هیجان ها درگیر در فرایندهایی مثل شناخت و ادراک (پیکارد2001) هستند.هیجان ها به عنوان تجارب روان شناختی، کیفیات منحصر به فردی دارند و در نظر گرفتن ماهیت آن ها ارزشمند می باشد. در همین راستا جیمز معتقد است اگر ما هیجان های قدرتمندی را متصور شویم و سپس سعی کنیم همه احساس های مربوط به نشانه های بدنی آن را از هوشیاری خود انتزاع کنیم ، در می یابیم که هیچ چیز باقی نمانده است و هیچ بخشی از ذهن که هیجان بتواند بیرون از آن شکل بگیرد ، نمی ماند و فقط حالتی سرد و خنثی از ادراک عقلی تمام آن چیزی است که بر جای می ماند (جیمز، 1890؛ به نقل ازدولان2002). علاوه بر این، هیجان ها کارکردهای دیگری برای انسان نیز دارند. اول اینکه هیجان ها فرایندهای کارکردی هستند به عبارت دیگر آن ها در جست و جوی رویدادهای مربوط با منافع و بقای شخص بوده (فریجدا، 1986) و به افراد اجازه می دهند تا در پاسخ رفتاریشان نسبت به محرک های تقویت کننده، انعطاف پذیر باشند (رولز  2006). دوم اینکه هیجان ها دوسویه و تعاملی بوده تا احساسات و حالات درون فردی (فریجدا، 1986).

می توان نتیجه گرفت که هیجان ها یکی از رویدادهای مهم زندگی هستند. در اغلب موارد تبیین فعالیت مردم نیازمند استدلال درباره ی هیجانهایشان است. زیرا تجارب افراد به شدت ناشی از حالات هیجانی شان است که وقوع عمل را محتمل می سازد. تنظیم هیجان ممکن است برای اشاره به دو پدیده ی مرتبط به کار برود: تنظیم هر چیزی توسط هیجان  یا تنظیم خود هیجان.تنظیم هیجانی به وسیله‌ی نیاز افراد برای برقراری و حفظ روابط مناسب و شایسته با دیگران برانگیخته می‌شود و امکان دسترسی به تجربه‌های هیجانی که به لحاظ فرهنگی مناسب (یا کارآمد) هستند را فراهم می کند (تامپسون، 1991).تنظیم هیجان وجه ذاتی گرایش های پاسخ هیجانی است (آمستادتر، 2008) و به عنوان فرایند آغاز، حفظ، تعدیل یا تغییر در بروز، شدت یا استمرار احساس درونی و هیجان مرتبط با فرایندهای فیزیکی- روانی و فیزیکی در به انجام رساندن اهداف فرد تعیین می شود (ویمز و پینا). تنظیم هیجان شامل فرایندهایی است که از طریق آن، افراد می توانند بر اینکه چه هیجانی داشته باشند و چه وقت آنها را تجربه و ابراز کنند، تاثیر بگذارند (گروس، 1999).از جمله فعالیت های لوب فرونتال، تنظیم هیجان می باشد.  لوب فرونتال چپ درگیر در مدیریت انگیختگی و تنظیم پاسخ استرس می باشد در حالیکه لوب فرونتال راست درگیر پاسخ جنگ/ گریز می باشد (کرایگ 2005). تنظیم هیجان، یک فرایند پیچیده و چند وجهی است که گسترش آن نقش حیاتی در زندگی انسان ها ایفا می کند. در تایید این مدعا می توان گفت که تنظیم هیجان، اساس مهارت اجتماعی و بهزیستی روان شناختی است و نقش کلیدی در سلامت روانی فرد ایفا می کند (گروس و تامپسون، 2007). همچنین تنظیم هیجان نقش عمده ای در مدیریت تجارب هیجانی برای اهداف شخصی و اجتماعی دارد.

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات:35 صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0