تفكر انتقادي: تفکر اصطلاحی است که در میان همه مردم، کموبیش رواج دارد و به کار میرود، گرچه همگی برداشت درستی از آن ندارند، اصولا تفکر زمانی حاصل میشود که امری به یاد فرد آمده باشد یا خیالی که از پیش معلوم نبوده در ذهن او خطور کند و یا اینکه فرد با مسئله و مشکل جدید مواجهه شود و در صدد آن برآید(شعبانی،1378). در فرهنگ فارسی معین، اندیشه کردن به معنای رسیدن به درک و فهم، معنا شده است(معین،1381). تفکر در فرهنگ آکسفورد برای تعریف تفکر چنین آمده است: به کار گرفتن فعالانهی ذهن برای شکل دادن به ایدههای مرتبط(کاوی).
.تفكر انتقادي به اندازه خود تعليم و تربيت قدمت داشته و به صورت آكادميك به دوره افلاطون بر ميگردد. اما پيشينه تدوين الگوي مشخصي براي تفكر انتقادي، به اوايل قرن 20 و كارهاي جان ديويي مربوط ميشود. ديويي در اين ايام با نوشتن آثار گرانبهايي توانست الگويي جديدي براي تعليم و تربيت عرضه كند، در حالي كه ” الگوي مبتني بر اطلاعات ” در تعليم و تربيت حاكم بود. در الگوي ديويي، هدف تربيت عبارت از پرورش قوه استدلال و توسعه قوه داوري در كودكان بود. تفكر انتقادي داراي دو جنبه اساسي است.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 57 صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید