<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری   بازی و افزایش مهارتهای شناختی حرکتی</span>
تاریخ انتشار:
23 نوامبر 2021
دسته بندی:
برچسب:

بازی : عاملی است در جهت رشد و تکامل خواست‌ها و امیال کودک، بازی کودک را قادر می‌سازد تا این خواست‌ها و امیال را به زندگی روزانه خود وارد سازد و از این راه با مسیر آینده زندگی خود از راه شناخت توانایی‌ها و ویژگی‌هایش آشنا گردد زیرا همبستگی زیادی میان بازی و توانایی‌های کار یک فرد در آینده موجود است. کودک زندگی خود را با حرکت و کار و کوشش دائمی سر می‌کند آنچه باعث تحرک و پویایی می‌گردد میل کودک به کشف محیط و شرکت در زندگی اجتماعی و به عهده گرفتن نقش خاص خود در ساخت اجتماعی است (مهجور، 1390) کودکان در وضعیت بازی با صداقت، صراحت، روشن و زنده خود را بیان می‌کنند. احساسات، بازخوردها و افکار متلاطم آشکار شده پیچ و تاب می‌خورند و در پایان به آرامی می‌نشینند درعین‌حال کودک می‌آموزد که خود و دیگران را کمی بهتر درک کند. کودک می‌تواند با رعایت گرفتن اسباب بازی‌ها دنیای خویش را بسازد، بازی علاوه بر ثمره‌های جسمی فرصت‌های زیادی را برای رشد اجتماعی و رشد عاطفی فراهم می‌کند و پیروی از مقررات بازی کودک را به انضباط شخصی و خویشتن‌داری تشویق می‌کند و شکل‌گیری شخصیت کودک بیشتر از طریق شرکت در بازی‌ها به دست می‌آید.

در این راستا تجربه‌های بازی درمانی که بیانگر رابطه‌ای مشخص  میان درمانگر و کودک است به کودک فرصت می‌دهد تا بهتر خویشتن را دریابد و عملکرد درمانگر در این رابطه مشخص به گونه‌ای است که احساس «اطمینان به خود» را به کودک القا می‌کند و به او فرصت می‌دهد تا نه تنها به کشف اتاق و اسباب بازی‌های موجود در آن دست یابد بلکه خویشتن را نیز در این رابطه و تجربه پیدا کند او این اختیار را خواهد داشت که خویشتن را بپذیرد، تجربه‌هایش را محک بزند و در اثر تجربه‌های به دست آمده از کشف خود در ارتباط با دیگران بهره برد. شناخت این ویژگی‌ها در مورد بازی و به ویژه بازی درمانی روشن می‌کند که برای کودکان کم توان ذهنی باید حداکثر سازماندهی را در امر بازی به عمل آورد زیرا عدم موفقیت کودکان کم توان ذهنی در همگامی با کودکان غیر معلول ناسازگاری‌های شخصی و گسترش الگوهای نامطلوب رفتاری را در آنان تشدید می‌کند. به طوری که در بازی‌های گروهی شرکت نمی‌کنند در نتیجه غالباً خود را حقیر می‌شمارند و مهارت‌ها و استعدادهای خود را کوچک می‌انگارند از این رو به منظور آشنایی با تاریخچه نظریه‌های بازی و بازی درمانی از دیدگاه صاحب‌نظران و شناخت کودکان کم توان ذهنی از نظر ویژگی‌های روان‌شناختی و نقش بازی درمانی در گسترش ابعاد شناختی، حرکتی، اجتماعی این کودکان، مطالب در سه بخش ارائه گردید و بخش سوم با مروری بر تحقیقات انجام شده در گذشته به پایان می‌رسد.

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات:  60 صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0