<span itemprop="name">ادبیات و مبانی نظری اعتمادسازمانی3</span>
تاریخ انتشار:
19 دسامبر 2021
دسته بندی:

اعتماد سازماني: سطوح پايين اعتماد، تأثير منفي بر روابط مي‌گذارند، نوآوري را خفه مي‌كنند و فرايند تصمیم گیری را مختل مي‌سازند. كاركنان در چنين شرايطي كه در آن سطح اعتماد كاهش مي‌يابد، معمولاً تحت فشار رواني زيادي قرار مي‌گيرند و در پي توجيه اعمال و تصمیم گیری‌هاي خود هستند. آن‌ها هنگامي‌ كه اوضاع خراب مي‌شود، افراد ديگر را قرباني مي‌كنند. اين شرايط، كاركنان را از تمركز بر مسايل اصلي و اساسي سازمان باز مي‌دارند. اين امر براي سازماني كه مي‌خواهد رقابتي بماند، حائزاهميت است. كسب اعتماد، كاري بسيار دشوار است، اما از دست دادن آن براحتي اتفاق مي‌افتد و سازمان‌ها ممكن است براحتي اعتماد كسب‌ شده طي سال‌هاي متمادي را يك شبه از دست بدهند. اگر كاركنان، به سازمان و واحدهاي آن اعتماد داشته باشند و آن‌ها باعث كاهش و يا از بين رفتن اين اعتماد شوند، سازمان يا واحد ممكن است هرگز نتواند اعتماد را در سطح قبلي در بين كاركنان ايجاد كند. راه‌هاي متفاوتي براي جلب اعتماد وجود دارد. نهال اعتماد در هر زمينه‌اي ريشه پيدا نمي‌كند و در هر بستري به بار نمي‌نشيند

بلكه حصول آن بر اصول و روش‌هايي خاص استوار است؛ اصولي كه بتوانند جهت‌گيري‌هاي راهبردي سازمان را ترسيم كرده و روش‌هاي عملي و كارامد را در تحقق آن جهت‌گيري به‌دست آورند. فارغ از راه‌هاي ايجاد اعتماد، نكته قابل‌توجه اين است كه چيزي كه منجر به جلب اعتماد مي‌شود، نحوه رفتار و عملكرد سازمان يا واحد در طول زمان است. مهم‌ترين رفتارهايي كه منجر به ايجاد اعتماد مي‌شوند عبارتند از: صداقت و راستگويي، شفافيت در عمل، سازگاري و هماهنگي، شايستگي، مراقبت از كاركنان و توجه به خواسته‌ها و احساسات آن‌ها. (استانلی  2005)استانلي  راهنمايي‌هايي براي توسعه اعتماد در سازمان‌ها ارائه كرده است كه عبارتند از:1 . هميشه راست بگوييد و راست‌گويي را در سازمان ترويج كنيد2 . خوبي‌ها را در افراد جست‌وجو كرده و آن‌ها را تأييد، تشويق و ترويج كنيد3 . هرگز مزيت‌ها و نقاط مثبت را از افراد نگيريد بلكه آن‌ها را تقويت كنيدكارها را به‌طور منصفانه بين افراد تقسيم كنيد5 . با تمامي كاركنان براساس احترام و وقار رفتار كنيد6 . با كاركنان براساس اطمينان به آن‌ها گفت‌وگو كنيد نه براساس شك و ترديد.

مشخصات

نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.

تعداد صفحات: 21صفحه فایل WORD

مقدمه: دارد

مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد

منابع: دارد

در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.

Site: www.bobook.ir

Phone number: 09194448186 – 09059793565

Telegram number: 09059793564

Email: bobook.team@gmail.com

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0