اختلالات رفتاری 🙁 اختلال نافرمانی مقابله ای ( تضاد ورزی ): طبق تعریف DSM-IV-TR و ApA در سال 2000 ، اختلال نافرمانی مقابله ای ” الگوی عود کننده ای از رفتار های منفی کارانه، نافرمانی، سر کشی و خصم آلود در برابر اشخاص صاحب قدرت می باشد.برای اینکه به کودکی بر چسب اختلال نافرمانی بزنیم حداقل باید 4 ملاک از ملاکهای زیر را طی 6 ماه داشته باشد: 1- لجبازی 2- جر و بحث با بزرگسالان 3 – امتناع از اطاعت کردن از درخواستها یا اوامر بزرگسالان 4- آزار عمدی دیگران 5- سرزنش کردن دیگران 6- زود رنجی در برابر دیگران 7- خشمگین شدن و رنجیدن 8- غرض ورزی و انتقام جویی.
این رفتارها باید فراوانتر از آنچه متناسب سن است باشد و تخریب قابل ملاحظه ای در زمینه اجتماعی، تحصیلی و شغلی ایجاد کند. البته همه بچه ها در دوره ای از زمان نافرمانی می کنند ولی کودک مبتلا به اختلال نافرمانی مقابله ای همیشه نافرمان است و قوانین خانواده را نقض می کند. او همیشه دوست دارد، دیگران را اذیت کند و آنها را دچار مشکل کند ( دارلینگ 2007).مسیر های تکاملی ذکر شده، دو گروه کاملاً مجزای پسران مبتلا به اختلال سلوک را از هم افتراق می دهد. چنین تمایزی برای دختران اهمیت کمتری دارد. دختران به ندرت قبل از نوجوانی دچار اختلال سلوک می شوند. بنابراین اکثر دختران مبتلا، در گروه با شروع در نوجوانی قرارمی گیرند.
مشخصات
نوشتار حاضر حاصل مطالعه گروه تخصصی بوبوک می باشد که به منظور مطالعه و آشنایی بیشتر پژوهشگران عزیز با ادبیات نظری موضوع ارائه شده در اختیار آنها قرار گرفته شده است.
تعداد صفحات: 42 صفحه فایل WORD
مقدمه: دارد
مبانی نظری: دارد
بحث و نتیجه گیری: دارد
منابع: دارد
در صورت بروز هر گونه مشکل می توانید در هفت روز هفته و 24 ساعت شبانه روز با تیم پشتیبانی بوبوک از طریق راه های ارتباطی زیر ارتباط برقرار کنید.
Site: www.bobook.ir
Phone number: 09194448186 – 09059793565
Telegram number: 09059793564
Email: bobook.team@gmail.com
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهی بنویسید